Menu
Lenjerie pat1 pers. Melanie, violet, bumbac, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm Lenjerie pat1 pers. Melanie, violet, bumbac, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm
 Înveseliţi-vă dormitorul cu culorile vii şi proaspete ale lenjeriei de pat Melanie, cu modele originale. Această lenjerie de pat este confecţionată din bumbac plăcut la atingere, care este uşor de întreţinut şi îşi păstrează dimensiunile. Un alt avantaj al acestei lenjerii constă din varietatea coloristică, cearşafurile, feţele de pernă şi celelalte accesorii de diferite culori putând fi combinate arbitrar, ceea ce le face adecvate pentru orice interior. Lenjeria are acelaşi model pe ambele părţi. Este o lenjerie de pat ideală pentru cei care iubesc culorile.   Pachetul include 1 buc. faţă de pernă şi 1 buc. cearşaf de plapumă. Pernele decorative nu sunt incluse în pachet.  Recomandăm a se spăla pe dos, cu detergenţi pentru rufe fine şi colorate, la 40 °C. Această lenjerie de pată poate fi uscată în maşina de uscat rufe.
4,5 12
88

Lenjerie pat1 pers. Melanie, violet, bumbac, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

Lenjerie pat1 pers. Melanie, violet, bumbac, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereÎnveseliţi-vă dormitorul cu culorile vii şi proaspete ale lenjeriei de pat Melanie, cu modele originale. Această lenjerie de pat este confecţionată din bumbac plăcut la atingere, care este uşor de întreţinut şi îşi păstrează dimensiunile. Un alt avantaj al acestei lenjerii constă din varietatea coloristică, cearşafurile, feţele de pernă şi celelalte accesorii de diferite culori putând fi combinate arbitrar, ceea ce le face adecvate pentru orice interior. Lenjeria are acelaşi model pe ambele părţi. Este o lenjerie de pat ideală pentru cei care iubesc culorile.
 
Pachetul include 1 buc. faţă de pernă şi 1 buc. cearşaf de plapumă. Pernele decorative nu sunt incluse în pachet.  Recomandăm a se spăla pe dos, cu detergenţi pentru rufe fine şi colorate, la 40 °C. Această lenjerie de pată poate fi uscată în maşina de uscat rufe.

Culoare: mov
Dimensiuni cuvertură: 140 x 200 cm
Dimensiuni pernă: 70 x 90 cm
Închidere: fermoal
Material: 100% bumbac
Mărime: 140 x 200 cm, 70 x 90 cm
Spălare recomandată: 40 °C
Tip pat: pat single
 204958
Distribuie
nightincolours

Review-uri

4,5 (12 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide