Lenjerie pat satin Elegance maro, 200 x 200 cm, 2 buc. 70 x 90 cm Lenjerie pat satin Elegance maro, 200 x 200 cm, 2 buc. 70 x 90 cm
 Lenjeria de pat din satin Elegance este dintr-o colecție de modele monocrome foarte moderne și atemporale. Lenjeria de pat din satin maro Elegance are un aspect foarte elegant datorită ornamentelor florale. Lenjeria de pat satinată este confecționată din țesătură de bumbac cu noduri atlas. Țesătura utilizată este de foarte bună calitate și delicată în același timp. Rezistența țesăturii este menținută. Lenjeria de pat este călduroasă și plăcută la atingere. Bumbacul satinat obține această suprafață exclusivă datorită unui proces special de producție numit mercerizare. Datorită acestei proceduri crește rezistența materialului și culorile sunt mai accentuate.   Lenjeria de pat din satin este dotată cu fermoar cu glisor ascuns. Încheierea nu este pe toată lățimea lenjeriei de pat, este cusută la 10 cm de margine pentru a preveni căderea colțurilor pilotei sau a pernei. Lenjeria de pat se călcă ușor și nu se încrețește.   Fețele de pernă nu au tiv decorativ. Lenjeria de pat este realizată cu o rezervă a dimensiunii de 5 - 7 cm, după prima spălare materialul se va reduce la dimensiunile solicitate. Fabricat în Republica Cehă.   Setul conține: 2x față de pernă 70 x 90 cm 1x față de pilotă 200 x 200 cm
0,0 0
324

Lenjerie pat satin Elegance maro, 200 x 200 cm, 2 buc. 70 x 90 cm

reducere -25% Transport gratuit
Lenjerie pat satin Elegance maro, 200 x 200 cm, 2 buc. 70 x 90 cm
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 5 clienţi

Lenjerie pat satin Elegance maro, 200 x 200 cm, 2 buc. 70 x 90 cm

Iniţial: 429,99 lei | Reducere: 106,00 lei 323,99 lei  inclusiv TVA La acest produs garantăm
livrarea până la Crăciun
Disponibilitate: La comandă
Cumpărând obţineţi 90 Norocei

DescriereLenjeria de pat din satin Elegance este dintr-o colecție de modele monocrome foarte moderne și atemporale. Lenjeria de pat din satin maro Elegance are un aspect foarte elegant datorită ornamentelor florale. Lenjeria de pat satinată este confecționată din țesătură de bumbac cu noduri atlas. Țesătura utilizată este de foarte bună calitate și delicată în același timp. Rezistența țesăturii este menținută. Lenjeria de pat este călduroasă și plăcută la atingere. Bumbacul satinat obține această suprafață exclusivă datorită unui proces special de producție numit mercerizare. Datorită acestei proceduri crește rezistența materialului și culorile sunt mai accentuate.
 
Lenjeria de pat din satin este dotată cu fermoar cu glisor ascuns. Încheierea nu este pe toată lățimea lenjeriei de pat, este cusută la 10 cm de margine pentru a preveni căderea colțurilor pilotei sau a pernei. Lenjeria de pat se călcă ușor și nu se încrețește.
 
Fețele de pernă nu au tiv decorativ. Lenjeria de pat este realizată cu o rezervă a dimensiunii de 5 - 7 cm, după prima spălare materialul se va reduce la dimensiunile solicitate. Fabricat în Republica Cehă.
 
Setul conține:
  • 2x față de pernă 70 x 90 cm
  • 1x față de pilotă 200 x 200 cm

Parametri şi specificaţii

Culoare: maro
Dimensiuni cuvertură: 200 x 200 cm
Dimensiuni pernă: 70 x 90 cm
Închidere: fermoal
Material: 100% bumbac satinat
Mărime: 200 x 200 cm, 2 buc. 70 x 90 cm
Spălare recomandată: 60 °C
Tip pat: pat dublu standard

Codul de catalog:

 234164
Distribuie
kvalitex

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide