Menu
Lowell 00815B ceas de perete, aprox. 32 cm Lowell 00815B ceas de perete, aprox. 32 cm
 Ceas de perete în formă de ceas deşteptător cu cifre cromate, embosate pe cadran. Cadranul este acoperit de sticlă protectoare. Secundarul este cu mişcare continuă. Mecanismul ceasului este cu Quartz şi funcţionează pe baterii. Compania Italiană Lowel este specializată în producţia de ceasuri din 1972. Design-urile şi colecţiile moderne, propuse cu un simţ delicat italian de studio-uri renumite, au constituit o sursă de inspiraţie pentru Lowel, care le-a transpus cu succes în produsele sale cu succes, de zeci de ani şi le-a vândut în toată Europa.
4,0 1
158

Lowell 00815B ceas de perete, aprox. 32 cm

Lowell 00815B ceas de perete, aprox. 32 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereCeas de perete în formă de ceas deşteptător cu cifre cromate, embosate pe cadran. Cadranul este acoperit de sticlă protectoare. Secundarul este cu mişcare continuă. Mecanismul ceasului este cu Quartz şi funcţionează pe baterii.

Compania Italiană Lowel este specializată în producţia de ceasuri din 1972. Design-urile şi colecţiile moderne, propuse cu un simţ delicat italian de studio-uri renumite, au constituit o sursă de inspiraţie pentru Lowel, care le-a transpus cu succes în produsele sale cu succes, de zeci de ani şi le-a vândut în toată Europa.

Culoare: alb
Diametru: 25 cm
Înălţime: 32 cm
Material: Plastic
 678223
Distribuie
lowell

Review-uri

4,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide