Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Lowell 14971N ceas de perete cu design, cudiametrul de 35 cm Lowell 14971N ceas de perete cu design, cudiametrul de 35 cm
Un ceas de design într-un cadru din metal periat. Cadranul metalic este acoperit cu sticlă de protecție. Mișcare cu cuarț alimentată cu baterii, cu funcționare silențioasă. Material ceas: metal, sticlă.Compania italiană Lowell este specializată în producția de ceasuri de design din 1972. Modelele și colecțiile la modă pentru acest brand sunt proiectate cu o sensibilitate italiană fină de către studiouri și designeri autohtoni bine-cunoscuți. Lowell încorporează apoi aceste modele în produsele sale, care au fost exportate cu succes în întreaga Europă timp de decenii. .
0,0 0
424

Lowell 14971N ceas de perete cu design, cudiametrul de 35 cm

Lowell 14971N ceas de perete cu design, cudiametrul de 35 cm

424,05 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 424,05 lei
Disponibilitate: În stoc
La dumneavoastră: luni 03. 06. 2024
Cumpărând obţineţi 61 Norocei

DescriereUn ceas de design într-un cadru din metal periat. Cadranul metalic este acoperit cu sticlă de protecție. Mișcare cu cuarț alimentată cu baterii, cu funcționare silențioasă. Material ceas: metal, sticlă.
Compania italiană Lowell este specializată în producția de ceasuri de design din 1972. Modelele și colecțiile la modă pentru acest brand sunt proiectate cu o sensibilitate italiană fină de către studiouri și designeri autohtoni bine-cunoscuți. Lowell încorporează apoi aceste modele în produsele sale, care au fost exportate cu succes în întreaga Europă timp de decenii.
.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 4 cm
Culoare: negru
Diametru: 35 cm
Material: metal + sticlă

Codul de catalog:

 702889
Distribuie
lowell

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide