Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Lumânare de Crăciun, cupru, 367 g Lumânare de Crăciun, cupru, 367 g
  Vă pregătiți decorațiunile pentru Crăciun și vă lipsesc lumânările pentru coronița de Advent? Aceste lumânări cu decorațiuni în formă de mandala sunt alegerea ideală. Îmbrăcați-vă casa într-o atmosferă de așteptare și pregătire pentru sezonul Crăciunului cu această lumânare cu un design elegant. O lumânare cu un motiv de Crăciun este ca o mică bucată de magie care se adaugă la ambianța și caracterul sărbătorilor. Lăsați flacăra acestei lumânări să danseze și să vă ilumineze casa cu lumina specială a acestui sezon festiv. Așezați lumânările pe o coroniță de Crăciun și lăsați-le să lumineze simbolic prima duminică de Advent. Creați amintiri de neuitat, pline de căldură, dragoste și bucurie. Timp de ardere: 54 de ore.
4,0 6
30

Lumânare de Crăciun, cupru, 367 g

Lumânare de Crăciun, cupru, 367 g

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Vă pregătiți decorațiunile pentru Crăciun și vă lipsesc lumânările pentru coronița de Advent? Aceste lumânări cu decorațiuni în formă de mandala sunt alegerea ideală. Îmbrăcați-vă casa într-o atmosferă de așteptare și pregătire pentru sezonul Crăciunului cu această lumânare cu un design elegant.

O lumânare cu un motiv de Crăciun este ca o mică bucată de magie care se adaugă la ambianța și caracterul sărbătorilor. Lăsați flacăra acestei lumânări să danseze și să vă ilumineze casa cu lumina specială a acestui sezon festiv.

Așezați lumânările pe o coroniță de Crăciun și lăsați-le să lumineze simbolic prima duminică de Advent. Creați amintiri de neuitat, pline de căldură, dragoste și bucurie. Timp de ardere: 54 de ore.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 6 cm
Culoare: arămiu
Înălţime: 15 cm
Lăţime: 6 cm
Material: ceară

Codul de catalog:

 702534
Distribuie

Review-uri

4,0 (6 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide