Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Lustră Rabalux 2481 Meredith Lustră Rabalux 2481 Meredith
 Calitatea şi procedeele moderne de fabricaţie sunt evidenţiate şi de materialele acestei lustre, care sunt metalul şi plasticul.. Sursele de lumină trebuie alese astfel încât să nu se depăşească consumul maxim de putere de 19,2 W. Pentru forma finală a acestei lustre, creatorii au ales un soclu LED al sursei de lumină.   Această lustră poate fi montată numai pe tavan. Clasa de protecţie PI20 face ca această lustră să poată fi utilizată numai în spaţii interioare şi uscate.
0,0 0
608

Lustră Rabalux 2481 Meredith

Transport gratuit
Lustră Rabalux 2481 Meredith

Lustră Rabalux 2481 Meredith

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereCalitatea şi procedeele moderne de fabricaţie sunt evidenţiate şi de materialele acestei lustre, care sunt metalul şi plasticul.. Sursele de lumină trebuie alese astfel încât să nu se depăşească consumul maxim de putere de 19,2 W. Pentru forma finală a acestei lustre, creatorii au ales un soclu LED al sursei de lumină.
 
Această lustră poate fi montată numai pe tavan. Clasa de protecţie PI20 face ca această lustră să poată fi utilizată numai în spaţii interioare şi uscate.

Parametri şi specificaţii

Acoperire: 20
Adâncime: 5 cm
Consum de energie: 19,2 W
Culoare: argintiu
Înălţime: 84 cm
Lăţime: 13 cm

Codul de catalog:

 677969
Distribuie
rabalux

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide