Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Magneți Classic world Animale sălbatice, 60 piese Magneți Classic world Animale sălbatice, 60 piese
 Cu acest set de magneți, copiii dvs. se vor distra acasă și în călătorii. Se compune dintr-o cutie care are un fundal magnetic cu o imagine a unei jungle și elemente pentru asamblarea animalelor magnetice. Cărțile ilustrate incluse în set vor fi niște ajutoarele fidele ale copilului dvs. în timpul jocului. Unele dintre ele arată cum se compun diferite animale, iar altele arată unde trăiește fiecare animal. Se cațără maimuțele în copaci? Și un flamingo iubește apa? În timpul jocului, copilul se va distra găsind răspunsurile la aceste întrebări și la multe altele, plasând animalele compuse la locul potrivit.   Atenție! Această jucărie conține magneți sau părți magnetice. Magneții care se atrag între ei sau care atrag obiect metalic din interiorul corpului uman pot provoca vătămări grave.
0,0 0
54

Magneți Classic world Animale sălbatice, 60 piese

reducere -16% Noutate
Magneți Classic world Animale sălbatice, 60 piese Magneți Classic world Animale sălbatice, 60 piese Magneți Classic world Animale sălbatice, 60 piese
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 5 clienţi

Magneți Classic world Animale sălbatice, 60 piese

Iniţial: 63,99 lei | Reducere: 10,00 lei 53,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc 5 buc
La dumneavoastră: poimâine
Cumpărând obţineţi 11 Norocei

DescriereCu acest set de magneți, copiii dvs. se vor distra acasă și în călătorii. Se compune dintr-o cutie care are un fundal magnetic cu o imagine a unei jungle și elemente pentru asamblarea animalelor magnetice. Cărțile ilustrate incluse în set vor fi niște ajutoarele fidele ale copilului dvs. în timpul jocului. Unele dintre ele arată cum se compun diferite animale, iar altele arată unde trăiește fiecare animal. Se cațără maimuțele în copaci? Și un flamingo iubește apa? În timpul jocului, copilul se va distra găsind răspunsurile la aceste întrebări și la multe altele, plasând animalele compuse la locul potrivit.
 
Atenție! Această jucărie conține magneți sau părți magnetice. Magneții care se atrag între ei sau care atrag obiect metalic din interiorul corpului uman pot provoca vătămări grave.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 20,5 cm
Culoare: multicoloră
Greutate: 0,83 kg
Înălţime: 5,5 cm
Lăţime: 27 cm
Material: hârtie
Vârsta recomandată de la: 3 ani

Codul de catalog:

 697028
Distribuie
classicworld

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide