Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Mască de ghiveci din porțelan suspendată Parla albă, 13 x 11 cm Mască de ghiveci din porțelan suspendată Parla albă, 13 x 11 cm
  Puneți-vă plantele într-un ghiveci decorativ frumos pentru a vă completa interiorul sau exteriorul. Ghiveciul este suspendat pe o frânghie de iută, astfel încât îl puteți pune pe o pergolă sau pe o terasă. Va fi potrivit pentru plante de apartament și plante de exterior sau îl puteți folosi ca spațiu de depozitare pentru obiecte mici în baie, de exemplu. Ghiveciul este fabricat din porțelan rezistent.
5,0 5
34

Mască de ghiveci din porțelan suspendată Parla albă, 13 x 11 cm

Mască de ghiveci din porțelan suspendată Parla albă, 13 x 11 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere Puneți-vă plantele într-un ghiveci decorativ frumos pentru a vă completa interiorul sau exteriorul. Ghiveciul este suspendat pe o frânghie de iută, astfel încât îl puteți pune pe o pergolă sau pe o terasă. Va fi potrivit pentru plante de apartament și plante de exterior sau îl puteți folosi ca spațiu de depozitare pentru obiecte mici în baie, de exemplu. Ghiveciul este fabricat din porțelan rezistent.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Diametru: 13 cm
Greutate: 0,6 kg
Înălţime: 11 cm
Material: porțelan

Codul de catalog:

 699884
Distribuie

Review-uri

5,0 (5 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide