Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Mäser Set boluri de porțelan STRIPES and DOTS II 14 cm, 6 buc. Mäser Set boluri de porțelan STRIPES and DOTS II 14 cm, 6 buc.
 Porțelan de calitate decorat cu buline și dungi. Puteți combina după plac cănile cu bolurile. Decorul este o combinație subtilă de culori, maro și gri, care se unesc în curbe atemporale. Este un accesoriu potrivit pentru fiecare bucătărie modernă.   Bolurile sunt potrivite pentru mașina de spălat vase și cuptorul cu microunde.
4,5 23
46

Mäser Set boluri de porțelan STRIPES and DOTS II 14 cm, 6 buc.

Mäser Set boluri de porțelan STRIPES and DOTS II 14 cm, 6 buc.

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescrierePorțelan de calitate decorat cu buline și dungi. Puteți combina după plac cănile cu bolurile. Decorul este o combinație subtilă de culori, maro și gri, care se unesc în curbe atemporale. Este un accesoriu potrivit pentru fiecare bucătărie modernă.
 
Bolurile sunt potrivite pentru mașina de spălat vase și cuptorul cu microunde.

Parametri şi specificaţii

Cuptor cu microunde: Da
Diametru: 14,3 cm
Înălţime: 7 cm
Maşina de spălat: Da
Material: porțelan
Număr de piese într-un set: 6 buc.

Codul de catalog:

 119551
Distribuie
maser

Review-uri

4,5 (23 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide