Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Mașină de pompieri Bruder 02771 MAN TGA, cu scarătelescopică, pompă, lumini și sunete 1:16 Mașină de pompieri Bruder 02771 MAN TGA, cu scarătelescopică, pompă, lumini și sunete 1:16
 Această mașină de pompieri, cu scară telescopică, pompă, faruri și sunete, este un mode perfect conceput la scara 1:16. Asigură copiilor o distracție maximă datorită accesoriilor complet funcționale.   Acest model de camion are cabina complet rabatabilă, ceea ce permite vizibilitatea la blocul motor. Ca orice mașină adevărată de pompieri, aceasta este echipată cu pompă de apă, furtun cu stingător și mai ales cu o scară telescopică mobilă. Oglinzile cabinei pot fi rabatate și rezervorul de apă integrat poate fi umplut cu ușurință.   Cele patru blocuri de sprijin oferă mașinii și scării telescopice o stabilitate maximă. Probabil cela mi interesant accesoriu al acestui model este modulul de lumini și sunete modern și complet funcțional. Acestui model fidel nu-i lipsesc nici anvelopele fixe cu profil. Modelul este fabricat din plastic rezistent de calitate și poate fi folosit în casă și afară.
4,0 5
250

Mașină de pompieri Bruder 02771 MAN TGA, cu scarătelescopică, pompă, lumini și sunete 1:16

reducere -17%
Mașină de pompieri Bruder 02771 MAN TGA, cu scarătelescopică, pompă, lumini și sunete 1:16 Mașină de pompieri Bruder 02771 MAN TGA, cu scarătelescopică, pompă, lumini și sunete 1:16
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 14 clienţi

Mașină de pompieri Bruder 02771 MAN TGA, cu scarătelescopică, pompă, lumini și sunete 1:16

5 review-uri
Iniţial: 299,99 lei | Reducere: 50,00 lei 249,99 lei  inclusiv TVA La acest produs garantăm
livrarea până la Crăciun
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 249,99 lei
Disponibilitate: În stoc mai mult de 6 buc
La dumneavoastră: miercuri 06. 12. 2023
Cumpărând obţineţi 50 Norocei

DescriereAceastă mașină de pompieri, cu scară telescopică, pompă, faruri și sunete, este un mode perfect conceput la scara 1:16. Asigură copiilor o distracție maximă datorită accesoriilor complet funcționale.
 
Acest model de camion are cabina complet rabatabilă, ceea ce permite vizibilitatea la blocul motor. Ca orice mașină adevărată de pompieri, aceasta este echipată cu pompă de apă, furtun cu stingător și mai ales cu o scară telescopică mobilă. Oglinzile cabinei pot fi rabatate și rezervorul de apă integrat poate fi umplut cu ușurință.
 
Cele patru blocuri de sprijin oferă mașinii și scării telescopice o stabilitate maximă. Probabil cela mi interesant accesoriu al acestui model este modulul de lumini și sunete modern și complet funcțional. Acestui model fidel nu-i lipsesc nici anvelopele fixe cu profil. Modelul este fabricat din plastic rezistent de calitate și poate fi folosit în casă și afară.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 17,5 cm
Culoare: roșu
Greutate: 2,03 kg
Înălţime: 24,2 cm
Lăţime: 47 cm
Material: Plastic
Vârsta recomandată de la: 3 ani

Codul de catalog:

 695767
Distribuie
bruder

Review-uri

4,0 (5 review-uri)
80 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide