Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Matějovský Draperie Brenton, 140 x 260 cm Matějovský Draperie Brenton, 140 x 260 cm
 Draperia decorativă exclusivă oferă o experiență extraordinară și un detaliu fidel. Toate acestea datorită celei mai noi tehnologii de imprimare digitală. Decorați-vă casa cu o draperie elegantă, care vă face casa confortabilă. Veți aprecia cu siguranță materialul cu structură densă și rezistentă, cu o suprafață catifelată. Imprimeul este doar pe o parte. Draperia este livrată cu inele metalice pentru agățare ușoară pe bară (dimensiunea interioară a inelului - 4 cm). Înălțimea benzii cu ochiuri este de 10 cm. Materialul intră la apă 3%.
0,0 0
266

Matějovský Draperie Brenton, 140 x 260 cm

Matějovský Draperie Brenton, 140 x 260 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereDraperia decorativă exclusivă oferă o experiență extraordinară și un detaliu fidel. Toate acestea datorită celei mai noi tehnologii de imprimare digitală. Decorați-vă casa cu o draperie elegantă, care vă face casa confortabilă. Veți aprecia cu siguranță materialul cu structură densă și rezistentă, cu o suprafață catifelată. Imprimeul este doar pe o parte. Draperia este livrată cu inele metalice pentru agățare ușoară pe bară (dimensiunea interioară a inelului - 4 cm). Înălțimea benzii cu ochiuri este de 10 cm. Materialul intră la apă 3%.

Parametri şi specificaţii

Culoare: maro
Greutate: 220 g/m2
Înălţime: 260 cm
Lăţime: 140 cm
Material: 100% bumbac
Mărime: 140 x 260 cm
Spălare recomandată: 30 °C

Codul de catalog:

 228548
Distribuie
matejovsky

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide