Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Mini tocător Mediashop Livington 3 Seconds Chopper Mini tocător Mediashop Livington 3 Seconds  Chopper
 Livington 3 Seconds Chopper este un tocător multiplu senzațional care vă va schimba uimitor experiența de gătit. Ceapă, usturoi, ierburi aromatice - perfect tocate în doar 3 secunde datorită celui mai compact și mai puternic multi-chopper. Tocător de bucătărie fără fir, reîncărcabil, va elimina efortul de tocare cu viteza sa mare pe minut. 20.000 rpm cu 3 lame pe 3 nivele - asta înseamnă un incredibil 1.000 de tăieturi pe secundă. Livington 3 Seconds este atât de compact încât nu este mai mare decât o cană de cafea, dar puternic ca un robot de bucătărie și versatil ca un cuțit. Lamele de precizie vor zdrobi absolut orice fără a lăsa reziduuri. Chiar dacă doriți să tăiați doar un cățel de usturoi - nicio problemă. Puneți capacul în recipient și la o simplă apăsare de buton veți avea usturoi perfect tocat. Tocătorul Livington 3 Seconds Chopper este fără fir și reîncărcabil - astfel încât îl puteți folosi oriunde aveți nevoie. Iar când ați terminat, se potrivește ușor în sertarul dvs. Încărcare USB simplă - cablu de încărcare micro-USB inclus. Cu o utilizare zilnică, o încărcare a bateriei durează câteva săptămâni. Protectorul împotriva stropilor de apă și lamele pot fi spălate în mașina de spălat vase. Tensiunea bateriei: 5 V. Timp de încărcare: 2-3 ore. .
4,5 169
-1

Mini tocător Mediashop Livington 3 Seconds Chopper

Mini tocător Mediashop Livington 3 Seconds Chopper

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereLivington 3 Seconds Chopper este un tocător multiplu senzațional care vă va schimba uimitor experiența de gătit. Ceapă, usturoi, ierburi aromatice - perfect tocate în doar 3 secunde datorită celui mai compact și mai puternic multi-chopper.

Tocător de bucătărie fără fir, reîncărcabil, va elimina efortul de tocare cu viteza sa mare pe minut. 20.000 rpm cu 3 lame pe 3 nivele - asta înseamnă un incredibil 1.000 de tăieturi pe secundă. Livington 3 Seconds este atât de compact încât nu este mai mare decât o cană de cafea, dar puternic ca un robot de bucătărie și versatil ca un cuțit. Lamele de precizie vor zdrobi absolut orice fără a lăsa reziduuri.

Chiar dacă doriți să tăiați doar un cățel de usturoi - nicio problemă. Puneți capacul în recipient și la o simplă apăsare de buton veți avea usturoi perfect tocat. Tocătorul Livington 3 Seconds Chopper este fără fir și reîncărcabil - astfel încât îl puteți folosi oriunde aveți nevoie. Iar când ați terminat, se potrivește ușor în sertarul dvs.

Încărcare USB simplă - cablu de încărcare micro-USB inclus. Cu o utilizare zilnică, o încărcare a bateriei durează câteva săptămâni.

Protectorul împotriva stropilor de apă și lamele pot fi spălate în mașina de spălat vase.

Tensiunea bateriei: 5 V.

Timp de încărcare: 2-3 ore.

.

Parametri şi specificaţii

4HOME: 0,25
Culoare: verde
Diametru: 9 cm
Greutate: 0,3 kg
Înălţime: 11 cm

Codul de catalog:

 805836
Distribuie
mediashop

Review-uri

4,5 (169 review-uri)
95 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide