Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Mixer smoothie Sencor SBL 2202BL Mixer smoothie Sencor SBL 2202BL
Mixerul Smoothie este ideal pentru prepararea băuturilor din fructe proaspete, băuturilor de fitness, cocktail-urilor din lapte, băuturilor amestecate, supelor, salsei, sosurilor și alimentelor pentru copii. Cele patru lame de cuţit din inox de înaltă calitate sunt placate cu un strat din titan. Se împiedică astfel pierderile de enzime şi de vitamine şi se previne oxidarea ingredientelor folosite. Vasul de mixare se îndepărtează simplu, putând fi transportat oriunde. Capacul practic, cu orificiu pentru băut, împiedică vărsarea accidentală a conţinutului. Pachetul include o sticlă detaşabilă cu volum de 0,6 l şi una cu volum de 0,3 l . Sticlele sunt rezistente la şoc, fiind fabricate din material TRITAN care nu conţine BPA. Parametri şi specificaţii tehnice: vasul, capacul şi cuţitele pot fi spălate în maşina de spălat vase întrerupător pulsator pentru o mixare eficientă stabilitate excelentă asigurată de ventuze mecanism de sigurnaţă integrat picioare anti-alunecare pentru o sigurnaţă maximă în timpul utilizării sticlele sunt compatibile cu compartimentele de sticle din automobile 220 - 240 V, 50 - 60 Hz
4,5 32
99

Mixer smoothie Sencor SBL 2202BL

Mixer smoothie Sencor SBL 2202BL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Mixerul Smoothie este ideal pentru prepararea băuturilor din fructe proaspete, băuturilor de fitness, cocktail-urilor din lapte, băuturilor amestecate, supelor, salsei, sosurilor și alimentelor pentru copii. Cele patru lame de cuţit din inox de înaltă calitate sunt placate cu un strat din titan. Se împiedică astfel pierderile de enzime şi de vitamine şi se previne oxidarea ingredientelor folosite.
Vasul de mixare se îndepărtează simplu, putând fi transportat oriunde. Capacul practic, cu orificiu pentru băut, împiedică vărsarea accidentală a conţinutului. Pachetul include o sticlă detaşabilă cu volum de 0,6 l şi una cu volum de 0,3 l . Sticlele sunt rezistente la şoc, fiind fabricate din material TRITAN care nu conţine BPA.
Parametri şi specificaţii tehnice:
  • vasul, capacul şi cuţitele pot fi spălate în maşina de spălat vase
  • întrerupător pulsator pentru o mixare eficientă
  • stabilitate excelentă asigurată de ventuze
  • mecanism de sigurnaţă integrat
  • picioare anti-alunecare pentru o sigurnaţă maximă în timpul utilizării
  • sticlele sunt compatibile cu compartimentele de sticle din automobile
  • 220 - 240 V, 50 - 60 Hz

Parametri şi specificaţii

Consum de energie: 300 W
Culoare: albastru

Codul de catalog:

 107774
Distribuie
sencor

Review-uri

4,5 (32 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide