Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Napron de Crăciun, Ren, gri, 33 x 130 cm Napron de Crăciun, Ren, gri, 33 x 130 cm
 Un ajutor perfect, care vă va decora masa și vă va ușura lucrul. Acest napron elegant, cu un ren, poate fi folosit la mesele festive sau la cele de zi cu zi. Va arăta întotdeauna bine și va transforma o masă normală într-o întâlnire plăcută cu familia sau prietenii.
4,0 11
30

Napron de Crăciun, Ren, gri, 33 x 130 cm

Napron de Crăciun, Ren, gri, 33 x 130 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereUn ajutor perfect, care vă va decora masa și vă va ușura lucrul. Acest napron elegant, cu un ren, poate fi folosit la mesele festive sau la cele de zi cu zi. Va arăta întotdeauna bine și va transforma o masă normală într-o întâlnire plăcută cu familia sau prietenii.

Codul de catalog:

 231100
Distribuie

Review-uri

4,0 (11 review-uri)
90 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide