Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Numărătoare naturală Woody, cu mărgelecolorate Numărătoare naturală Woody, cu mărgelecolorate
 Această numărătoare din lemn, într-un cadru din lemn natural, conține 10 bare, pe care sunt înșirate un total de 100 de bucăți de bile de lemn colorate, împărțite în câte zece. Jucăria este un instrument excelent pentru copiii care încep să învețe să numere.   Asiaticii, de exemplu, folosesc această tehnică veche pentru a preda atât în ​​școlile private, cât și în cele publice. Când un copil își folosește degetul pentru a muta bilele pe numărătoare, degetele cooperează cu creierul pentru a crea o memorie a imaginii. Când folosește numărătoarea, copilul folosește ambele mâini, această mișcare stimulează ambele părți ale creierului, stânga și dreapta. Ulterior, copii vor fi mai rapizi și mai preciși. Copilul vizualizează imaginea în mintea sa și continuă să numere în funcție de aceasta. Este modalitatea perfectă de a face copilul să înțeleagă sistemele numerice într-un mod distractiv. Dacă doriți ca copilul dvs. să își folosească potențialul, îi puteți ușura acest lucru cu ajutorul unei numărători.
4,5 2
54

Numărătoare naturală Woody, cu mărgelecolorate

Numărătoare naturală Woody, cu mărgelecolorate

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceastă numărătoare din lemn, într-un cadru din lemn natural, conține 10 bare, pe care sunt înșirate un total de 100 de bucăți de bile de lemn colorate, împărțite în câte zece. Jucăria este un instrument excelent pentru copiii care încep să învețe să numere.
 
Asiaticii, de exemplu, folosesc această tehnică veche pentru a preda atât în ​​școlile private, cât și în cele publice. Când un copil își folosește degetul pentru a muta bilele pe numărătoare, degetele cooperează cu creierul pentru a crea o memorie a imaginii. Când folosește numărătoarea, copilul folosește ambele mâini, această mișcare stimulează ambele părți ale creierului, stânga și dreapta. Ulterior, copii vor fi mai rapizi și mai preciși. Copilul vizualizează imaginea în mintea sa și continuă să numere în funcție de aceasta. Este modalitatea perfectă de a face copilul să înțeleagă sistemele numerice într-un mod distractiv. Dacă doriți ca copilul dvs. să își folosească potențialul, îi puteți ușura acest lucru cu ajutorul unei numărători.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 5 cm
Culoare: multicoloră
Greutate: 0,63 kg
Înălţime: 27 cm
Lăţime: 28,5 cm
Material: lemn
Vârsta recomandată de la: 3 ani

Codul de catalog:

 693249
Distribuie
woody

Review-uri

4,5 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide