4home Pahare termo bere 4home Hot&Cool 500 ml, 1 buc. 4home Pahare termo bere 4home Hot&Cool 500 ml, 1 buc.
 Pahare de bere termo originale nu numai pentru iubitorii de bere. Datorită designului bine lucrat, puteți savura băutura preferată cu toate simțurile. Perete dublu nu numai că arată bine, dar băutura în aceste pahare își menține temperatura pe o durată îndelungată. Datorită acestui fapt veți putea savura berea rece din plin. Paharele Hot&Cool sunt accesorii unice pentru servirea mesei de sărbătoare, dar și pentru cea zilnică, pot fi și un cadou excelent pentru cei dragi. Paharele Termo sunt lucrate manual din sticlă borosilicată ușoară, cu perete dublu, care datorită vacuului creat păstrează temperatura băuturii pe o durată îndelungată, si pereții de exterior nu transmit temperatura caldă sau rece. Datorită proprietăților termoizolatoare, paharul rămâne rece, iar la folosirea cu băutură caldă nu vă ardeți. În caz că folosiți băuturile reci, paharele nu se brumează, băutura nu se va încălzi, și gheața se topește încet. Avantajele sticlei borosilicate față de sticla obișnuită sunt rezistența mărită la temperaturi înalte și cele joase, la deteriorare mecanică sau la contact cu chimicale. Avantaje: la utilizare cu băutura caldă nu vă ardeți băutura rece își menține temperatura, gheața se topește mai încet paharele nu se brumeză ·         pot fi spălate în mașina de spălat vase rezistență la temperaturi ridicate și cele joase rezistență la fisuri și zgârieturi Caracteristici: suflate manual perete dublu rezistența mărită la deteriorare mecanică rezistență termică total transparente
4,5 831
33

4home Pahare termo bere 4home Hot&Cool 500 ml, 1 buc.

reducere -47%
4home Pahare termo bere 4home Hot&Cool 500 ml, 1 buc. 4home Pahare termo bere 4home Hot&Cool 500 ml, 1 buc. 4home Pahare termo bere 4home Hot&Cool 500 ml, 1 buc. 4home Pahare termo bere 4home Hot&Cool 500 ml, 1 buc. 4home Pahare termo bere 4home Hot&Cool 500 ml, 1 buc. 4home Pahare termo bere 4home Hot&Cool 500 ml, 1 buc.
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 49 clienţi

4home Pahare termo bere 4home Hot&Cool 500 ml, 1 buc.

831 review-uri
Iniţial: 61,99 lei | Reducere: 29,00 lei 32,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: marți 27. 04. 2021  
Cumpărând obţineţi 13 Norocei

DescrierePahare de bere termo originale nu numai pentru iubitorii de bere. Datorită designului bine lucrat, puteți savura băutura preferată cu toate simțurile. Perete dublu nu numai că arată bine, dar băutura în aceste pahare își menține temperatura pe o durată îndelungată. Datorită acestui fapt veți putea savura berea rece din plin. Paharele Hot&Cool sunt accesorii unice pentru servirea mesei de sărbătoare, dar și pentru cea zilnică, pot fi și un cadou excelent pentru cei dragi.

Paharele Termo sunt lucrate manual din sticlă borosilicată ușoară, cu perete dublu, care datorită vacuului creat păstrează temperatura băuturii pe o durată îndelungată, si pereții de exterior nu transmit temperatura caldă sau rece. Datorită proprietăților termoizolatoare, paharul rămâne rece, iar la folosirea cu băutură caldă nu vă ardeți. În caz că folosiți băuturile reci, paharele nu se brumează, băutura nu se va încălzi, și gheața se topește încet.

Avantajele sticlei borosilicate față de sticla obișnuită sunt rezistența mărită la temperaturi înalte și cele joase, la deteriorare mecanică sau la contact cu chimicale.

Avantaje:

 • la utilizare cu băutura caldă nu vă ardeți
 • băutura rece își menține temperatura, gheața se topește mai încet
 • paharele nu se brumeză

·         pot fi spălate în mașina de spălat vase

 • rezistență la temperaturi ridicate și cele joase
 • rezistență la fisuri și zgârieturi

Caracteristici:

 • suflate manual
 • perete dublu
 • rezistența mărită la deteriorare mecanică
 • rezistență termică
 • total transparente

Culoare: pur
Cuptor cu microunde: Nu
Înălţime: 20 cm
Maşina de spălat: Da
Material: sticlă
Volum: 500 ml
 108760
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (831 review-uri)
96 % clienţii recomandă
7 recenzii

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide