Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pătură Ibena Delhi 1611/400, 150 x 200 cm Pătură Ibena Delhi 1611/400, 150 x 200 cm
 Pătura, de culoare roșie ce degajă energie, aduce căldură în casa dumneavoastră și pe durata vremii reci, de iarnă. Motivul elefantului vine în interiorul dumneavoastră cu un aer oriental și exotic. Pătura este confecționată dintr-un amestec de bumbac și acril, cu proprietăți foarte asemănătoare lânii, este moale, călduroasă și dispune de o stabilitate a culorilor și o durată lungă de folosire. Datorită bumbacului conținut în material, pătura este plină, rezistentă la uzură și plăcută la atingere. Lăsați-vă ispitiți de chemarea ținuturilor îndepărtate și relaxați-vă în spiritul poveștii “O mie și una de nopți”. Brandul IBENA, care își are sediul și unitățile de producție în Germania, se ocupă de aproape două sute de ani cu fabricarea de țesături și oferă clienților săi pături de o înaltă calitate cu modele care sunt inspirate de trendurile actuale și cu motive tradiționale din diverse domenii. Filozofia brandului IBENA constă în efortul de a integra în pături ceva mai mult decât funcția de bază de a aduce căldură și anume a vedea pătura ca pe un mijloc de a transmite prietenie, căldură umană și pasiune. Împărtășiți pasiunea pentru țesături de calitate cu păturile din brandul IBENA.
5,0 2
135

Pătură Ibena Delhi 1611/400, 150 x 200 cm

Pătură Ibena Delhi 1611/400, 150 x 200 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescrierePătura, de culoare roșie ce degajă energie, aduce căldură în casa dumneavoastră și pe durata vremii reci, de iarnă. Motivul elefantului vine în interiorul dumneavoastră cu un aer oriental și exotic. Pătura este confecționată dintr-un amestec de bumbac și acril, cu proprietăți foarte asemănătoare lânii, este moale, călduroasă și dispune de o stabilitate a culorilor și o durată lungă de folosire. Datorită bumbacului conținut în material, pătura este plină, rezistentă la uzură și plăcută la atingere. Lăsați-vă ispitiți de chemarea ținuturilor îndepărtate și relaxați-vă în spiritul poveștii “O mie și una de nopți”.
Brandul IBENA, care își are sediul și unitățile de producție în Germania, se ocupă de aproape două sute de ani cu fabricarea de țesături și oferă clienților săi pături de o înaltă calitate cu modele care sunt inspirate de trendurile actuale și cu motive tradiționale din diverse domenii. Filozofia brandului IBENA constă în efortul de a integra în pături ceva mai mult decât funcția de bază de a aduce căldură și anume a vedea pătura ca pe un mijloc de a transmite prietenie, căldură umană și pasiune. Împărtășiți pasiunea pentru țesături de calitate cu păturile din brandul IBENA.

Parametri şi specificaţii

Culoare: roșu
Material: 58 % bumbac, 35 % poliacril, 7 % poliester
Mărime: 150 x 200 cm
Spălare recomandată: 40 °C

Codul de catalog:

 205336
Distribuie
ibena

Review-uri

5,0 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide