Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pătură picnic Cattara Fleece, roşu, 150 x 135 cm Pătură picnic Cattara Fleece, roşu, 150 x 135 cm
 Această pătură Fleece, ambalată practic, este ideală pentru picnic, excursii, camping etc.   Pătura are două straturi, cel inferior fiind din material impermeabil PEVA, care împiedică răcirea şi umezirea păturii, astfel încât aceasta să poată fi întinsă şi pe iarba umedă. Stratul superior, extrem de comod, este din material Fleece, completat cu o căptuşeală de 2 mm din burete, ceea ce asigură un confort maxim.   Pătura este concepută inteligent, astfel încât să se poată plia lejer sub formă de geantă. Când este pliată, pătura are dimensiuni de 34 x 12 x 22 cm.
4,5 17
80

Pătură picnic Cattara Fleece, roşu, 150 x 135 cm

Pătură picnic Cattara Fleece, roşu, 150 x 135 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceastă pătură Fleece, ambalată practic, este ideală pentru picnic, excursii, camping etc.
 
Pătura are două straturi, cel inferior fiind din material impermeabil PEVA, care împiedică răcirea şi umezirea păturii, astfel încât aceasta să poată fi întinsă şi pe iarba umedă. Stratul superior, extrem de comod, este din material Fleece, completat cu o căptuşeală de 2 mm din burete, ceea ce asigură un confort maxim.
 
Pătura este concepută inteligent, astfel încât să se poată plia lejer sub formă de geantă. Când este pliată, pătura are dimensiuni de 34 x 12 x 22 cm.

Parametri şi specificaţii

Culoare: roșu
Lăţime: 150 cm
Lungime: 135 cm
Material: 100% poliester
Spălare recomandată: manual

Codul de catalog:

 680307
Distribuie
cattara

Review-uri

4,5 (17 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide