Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Perdea Matějovský Lilien, mentol, 140 x 260 cm Perdea Matějovský Lilien, mentol, 140 x 260 cm
 Colecția specială Lilien vă oferă o paletă de culori moderne fermecătoare și moderne. Prin unicitatea ei. această perdea monocromă transparentă va da casei dvs. un plus de stil atemporal. Nuanța delicată perfectă va face ca fiecare moment al zilei să fie plăcut. Perdeaua are o structură fină. Perdeaua are ochiuri metalice, cu diametru interior de 4 cm, pentru a fi agățată ușor pe bară.
0,0 0
64

Perdea Matějovský Lilien, mentol, 140 x 260 cm

Perdea Matějovský Lilien, mentol, 140 x 260 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereColecția specială Lilien vă oferă o paletă de culori moderne fermecătoare și moderne. Prin unicitatea ei. această perdea monocromă transparentă va da casei dvs. un plus de stil atemporal. Nuanța delicată perfectă va face ca fiecare moment al zilei să fie plăcut. Perdeaua are o structură fină. Perdeaua are ochiuri metalice, cu diametru interior de 4 cm, pentru a fi agățată ușor pe bară.

Parametri şi specificaţii

Culoare: verde
Înălţime: 260 cm
Lăţime: 140 cm
Material: 100% poliester
Mărime: 140 x 260 cm
Spălare recomandată: 30 °C

Codul de catalog:

 223777
Distribuie
matejovsky

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide