Menu
Perdea Melisa, 300 x 150 cm Perdea Melisa, 300 x 150 cm
 Perdelele sunt un accesoriu important al fiecărei case. Asigură un interior mai confortabil, iar camerele nu vă vor mai părea atât de goale. Astfel, vă puteți bucura de confortul casei fără griji.   Perdeaua Melisa este o perdea delicată din jacquard, cu un model modern cu romburi pe întreaga suprafață, cu o linie densă 3D cu pătrățele în partea de jos, finisată cu o bordură delicată. Perdeaua este cusută și pregătită pentru agățat. Pe marginea superioară puteți coase o bandă de perdea, cu care puteți crea pliuri uniforme. Imaginea este doar ilustrativă, perdeaua este doar în versiunea pentru fereastră.
4,5 1
100

Perdea Melisa, 300 x 150 cm

reducere -30%

Perdea Melisa, 300 x 150 cm

Variante de mărimi: 3 mărimi
1 review-uri
Iniţial: 142,99 Lei | Reducere: 43,00 Lei 99,99 Lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: luni 05. 10. 2020  
Cumpărând obţineţi 30 Norocei

DescrierePerdelele sunt un accesoriu important al fiecărei case. Asigură un interior mai confortabil, iar camerele nu vă vor mai părea atât de goale. Astfel, vă puteți bucura de confortul casei fără griji.
 
Perdeaua Melisa este o perdea delicată din jacquard, cu un model modern cu romburi pe întreaga suprafață, cu o linie densă 3D cu pătrățele în partea de jos, finisată cu o bordură delicată. Perdeaua este cusută și pregătită pentru agățat. Pe marginea superioară puteți coase o bandă de perdea, cu care puteți crea pliuri uniforme. Imaginea este doar ilustrativă, perdeaua este doar în versiunea pentru fereastră.

Culoare: alb
Înălţime: 150 cm
Lăţime: 300 cm
Mărime: 300 x 150 cm
Material: 100% poliester
Spălare recomandată: 30 °C
 229174
Distribuie

Review-uri

4,5 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide