Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Perdea Petra, 400 x 160 cm Perdea Petra, 400 x 160 cm
  Perdelele sunt discrete şi poate că nici nu le observăm în încăpere, dar totuși sunt o componentă importantă a casei noastre. Fac locuința mai confortabilă şi mai plăcută iar încăperile nu par a fi goale. Astfel vă veți bucura din plin de confortul casei dvs.,   Perdeaua elegantă Petra este o perdea la bucată din jacquard, pe care o puteți suspenda direct la fereastră. Pe marginea de sus se poate coase o bandă de perdea pe care o puteți strânge pentru a obține cutele dorite. Fotografia este doar orientativă.
4,5 12
87

Perdea Petra, 400 x 160 cm

Perdea Petra, 400 x 160 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Perdelele sunt discrete şi poate că nici nu le observăm în încăpere, dar totuși sunt o componentă importantă a casei noastre. Fac locuința mai confortabilă şi mai plăcută iar încăperile nu par a fi goale. Astfel vă veți bucura din plin de confortul casei dvs.,
 
Perdeaua elegantă Petra este o perdea la bucată din jacquard, pe care o puteți suspenda direct la fereastră. Pe marginea de sus se poate coase o bandă de perdea pe care o puteți strânge pentru a obține cutele dorite. Fotografia este doar orientativă.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Înălţime: 160 cm
Lăţime: 400 cm
Material: 100% poliester
Mărime: 400 x 160 cm

Codul de catalog:

 201704
Distribuie

Review-uri

4,5 (12 review-uri)
100 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Acest produs are 2 întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide