Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pernă de poziționare Moon albastră, 260 cm Pernă de poziționare Moon albastră, 260 cm
 Perna de poziționare din țesătură de bumbac - muselină - pentru mamă și bebeluș este ideală în timpul sarcinii, la hrănire și pentru odihnă. Umplutura interioară este realizată din microgranulat cu bile, care asigură așezarea corectă a copilului.   În timpul ultimelor luni de sarcină, pe măsură ce burtica este din ce în ce mai mare și întinsul pe ea este imposibil, iar poziția culcat pe spate poate provoca un flux anormal de sânge în corpul bebelușului, perna mare Moon stabilizează în mod fiabil corpul în poziția laterală. În timpul somnului, vă puteți întoarce de pe o parte pe cealaltă. Datorită susținerii picioarelor, coloana vertebrală este dreaptă, astfel încât să puteți dormi confortabil, în timp ce vă protejează împotriva întoarcerii involuntare pe spate.   În timpul alăptării, perna Moon este un ajutor ideal. Deja în primele zile de alăptare apar adesea diverse probleme. Acestea sunt în principal legate de poziția spatelui și a musculaturii gâtului, precum și rănile de pe piept, ca urmare a poziționării incorecte a bebelușului. În plus, este posibil să aveți un spate suprasolicitat, care vă poate supăra mult timp după naștere. Perna Moon permite mamelor să se miște liber, în ciuda greutății mari din mâini, brațe, gât și spate. Umplutura cu bile menține o poziție stabilă și confortabilă pentru mamă și bebeluș atunci când îl hrănește, indiferent dacă bebelușul stă în poziția de ședere sau culcat.   De asemenea, puteți folosi perna ca suport pentru spate atunci când o dispuneți în formă de potcoavă. Perna Moon înseamnă o ușurare pentru spatele obosit. Perna este potrivită pentru odihnă în poziția pe spate, cu picioarele ridicate, sau ca suport pentru spate atunci când priviți la televizor sau citiți. Perna poate fi folosită și ca suport pentru copil și poate ajuta la primele încercări de a sta singur în șezut.   Garantăm un produs premium pentru toate mamele, cu o durată lungă de utilizare și un standard ridicat, cu ajutorul căruia acestea se vor simți confortabil atât atunci când hrănesc copilul, cât și în timpul odihnei. Husa este prevăzută cu fermoar.
0,0 0
190

Pernă de poziționare Moon albastră, 260 cm

reducere -39%
Pernă de poziționare Moon albastră, 260 cm Pernă de poziționare Moon albastră, 260 cm

Pernă de poziționare Moon albastră, 260 cm

Iniţial: 309,99 lei | Reducere: 120,00 lei 189,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 189,99 lei
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: joi 30. 03. 2023
Cumpărând obţineţi 63 Norocei

DescrierePerna de poziționare din țesătură de bumbac - muselină - pentru mamă și bebeluș este ideală în timpul sarcinii, la hrănire și pentru odihnă. Umplutura interioară este realizată din microgranulat cu bile, care asigură așezarea corectă a copilului.
 
În timpul ultimelor luni de sarcină, pe măsură ce burtica este din ce în ce mai mare și întinsul pe ea este imposibil, iar poziția culcat pe spate poate provoca un flux anormal de sânge în corpul bebelușului, perna mare Moon stabilizează în mod fiabil corpul în poziția laterală. În timpul somnului, vă puteți întoarce de pe o parte pe cealaltă. Datorită susținerii picioarelor, coloana vertebrală este dreaptă, astfel încât să puteți dormi confortabil, în timp ce vă protejează împotriva întoarcerii involuntare pe spate.
 
În timpul alăptării, perna Moon este un ajutor ideal. Deja în primele zile de alăptare apar adesea diverse probleme. Acestea sunt în principal legate de poziția spatelui și a musculaturii gâtului, precum și rănile de pe piept, ca urmare a poziționării incorecte a bebelușului. În plus, este posibil să aveți un spate suprasolicitat, care vă poate supăra mult timp după naștere. Perna Moon permite mamelor să se miște liber, în ciuda greutății mari din mâini, brațe, gât și spate. Umplutura cu bile menține o poziție stabilă și confortabilă pentru mamă și bebeluș atunci când îl hrănește, indiferent dacă bebelușul stă în poziția de ședere sau culcat.
 
De asemenea, puteți folosi perna ca suport pentru spate atunci când o dispuneți în formă de potcoavă. Perna Moon înseamnă o ușurare pentru spatele obosit. Perna este potrivită pentru odihnă în poziția pe spate, cu picioarele ridicate, sau ca suport pentru spate atunci când priviți la televizor sau citiți. Perna poate fi folosită și ca suport pentru copil și poate ajuta la primele încercări de a sta singur în șezut.
 
Garantăm un produs premium pentru toate mamele, cu o durată lungă de utilizare și un standard ridicat, cu ajutorul căruia acestea se vor simți confortabil atât atunci când hrănesc copilul, cât și în timpul odihnei. Husa este prevăzută cu fermoar.

Parametri şi specificaţii

Culoare: albastru
Dimensiuni pernă: 260 cm
Material ţesătură de pe suprafaţă: 100% bumbac
Material umplere: fibra de silicon
Spălare recomandată: 30 °C

Codul de catalog:

 234499
Distribuie
babymatex

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide