Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pernă șezut Domarex Oxford Mia impermeabilă, bej, 40 x 40 cm Pernă șezut Domarex Oxford Mia impermeabilă, bej, 40 x 40 cm
  Cu perna Oxford Mia nicio ploaie nu vă va surprinde. Perna este concepută pentru folosire în exterior. Această pernă este confecționată din țesătura Oxford PU 600, care se remarcă prin manopera de înaltă calitate. Datorită tipului de țesătură și a construcției, este rezistentă la abraziune și rupere și are finisaj impermeabil.
0,0 0
40

Pernă șezut Domarex Oxford Mia impermeabilă, bej, 40 x 40 cm

Reducere
Pernă șezut Domarex Oxford Mia impermeabilă, bej, 40 x 40 cm

Pernă șezut Domarex Oxford Mia impermeabilă, bej, 40 x 40 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere Cu perna Oxford Mia nicio ploaie nu vă va surprinde. Perna este concepută pentru folosire în exterior. Această pernă este confecționată din țesătura Oxford PU 600, care se remarcă prin manopera de înaltă calitate. Datorită tipului de țesătură și a construcției, este rezistentă la abraziune și rupere și are finisaj impermeabil.

Parametri şi specificaţii

Culoare: bej
Dimensiuni: 40 x 40 cm
Înălţime: 2 cm
Material ţesătură de pe suprafaţă: 100% poliester
Material umplere: bile de silicon
Spălare recomandată: manual

Codul de catalog:

 236702
Distribuie
domarex

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide