Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pernă tubulară cu biluţe, leopard, maro Pernă tubulară cu biluţe, leopard, maro
 Pernă cilindrică pentru odihnă, relaxare şi somn. Bilele din interiorul pernei se adaptează perfect capului, gâtului şi coloanei cervicale. Muşchii, mai ales cei din zona umerilor şi spatelui, se relaxează complet. Forma cilindrică vă ajută să aveţi o poziţie confortabilă, fără să vă treziţi cu amorţeli sau blocaje la nivelul coloanei cervicale Folosirea periodică a pernei cilindrice vă ajută să scăpaţi de durerile de cap şi să aveţi un somn de calitate.   Perna cilindrică cu biluţe este potrivită pentru relaxare, în călătorii sau în faţa televizorului. O puteţi folosi când conduceţi o maşină, când staţi la calculator, pentru a umple zona cervicală. Spandex este un material foarte compact şi elastic, fiind ca o "a doua piele". Nu se şifonează şi este respirabil. Biluţele de deplasează şi acţionează relaxant.   Alţi parametri: material: 91% poliester, 9% spandex se recomandă a se spăla la mână, la 30°C
4,5 5
53

Pernă tubulară cu biluţe, leopard, maro

Pernă tubulară cu biluţe, leopard, maro

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescrierePernă cilindrică pentru odihnă, relaxare şi somn. Bilele din interiorul pernei se adaptează perfect capului, gâtului şi coloanei cervicale. Muşchii, mai ales cei din zona umerilor şi spatelui, se relaxează complet. Forma cilindrică vă ajută să aveţi o poziţie confortabilă, fără să vă treziţi cu amorţeli sau blocaje la nivelul coloanei cervicale Folosirea periodică a pernei cilindrice vă ajută să scăpaţi de durerile de cap şi să aveţi un somn de calitate.
 
Perna cilindrică cu biluţe este potrivită pentru relaxare, în călătorii sau în faţa televizorului. O puteţi folosi când conduceţi o maşină, când staţi la calculator, pentru a umple zona cervicală. Spandex este un material foarte compact şi elastic, fiind ca o "a doua piele". Nu se şifonează şi este respirabil. Biluţele de deplasează şi acţionează relaxant.
 
Alţi parametri:
  • material: 91% poliester, 9% spandex
  • se recomandă a se spăla la mână, la 30°C

Parametri şi specificaţii

Culoare: maro
Diametru: 16 cm
Lungime: 38 cm

Codul de catalog:

 679327
Distribuie

Review-uri

4,5 (5 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide