Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Philips Shroud Solar Solar Outdoor LED Wall Light2,3W 2700K, negru Philips Shroud Solar Solar Outdoor LED Wall Light2,3W 2700K, negru
Luminița solară de perete SHROUD cu senzor de mișcare PIR din colecția de iluminat de exterior cu economie de energie Philips vă va încânta cu designul său modern, care se va potrivi perfect cu fiecare colț al grădinii dvs. Datorită gradului său ridicat de protecție IP44, este protejat împotriva stropilor, ruginei și prafului. Senzorul de mișcare cu senzor crepuscular este amplasat în partea superioară a corpului de iluminat. Lumina este complet alimentată cu energie solară, astfel încât nu aveți nevoie de cabluri de alimentare și o puteți amplasa oriunde. Corpul corpului corpului de iluminat cu margini rotunjite este fabricat din plastic rezistent cu finisaj negru și este completat de un difuzor din plastic alb care ascunde o sursă LED integrată de 1 x 2,3 W cu o intensitate luminoasă de până la 250/25 lm și o temperatură de cromatică de 2700 K (lumină galbenă caldă). Intensitatea nu este reglabilă. Când nu este nimeni prin preajmă, lumina este atenuată și emite o lumină blândă cu 25 de lumeni, dar imediat ce ajungeți acasă, lumina se aprinde automat și strălucește cu 250 de lumeni. Durata de viață a lămpii este de până la 15.000 de ore. În interiorul corpului de iluminat există un comutator care vă permite să selectați una dintre cele trei variante de lumină 0 - senzorul este oprit și lumina nu se aprinde atunci când este detectată mișcare/ 1 - lumina rămâne aprinsă chiar dacă nu detectează mișcare/ 2 - se aprinde doar atunci când este detectată mișcare. Pachetul include o baterie reîncărcabilă Li-ion de 600 mAh. Este proiectată pentru a fi alimentată cu o tensiune de intrare de 4 V. Caracteristici ale senzorului PIR: unghi de detecție: 90° distanța de detecție: 0 - 8 m timp de iluminare: 5 - 60 secunde.
0,0 0
307

Philips Shroud Solar Solar Outdoor LED Wall Light2,3W 2700K, negru

reducere -10%
Philips Shroud Solar Solar Outdoor LED Wall Light2,3W 2700K, negru

Philips Shroud Solar Solar Outdoor LED Wall Light2,3W 2700K, negru

Iniţial: 340,99 lei | Reducere: 34,00 lei 306,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 306,99 lei
Disponibilitate: În stoc
La dumneavoastră: luni 03. 06. 2024
Cumpărând obţineţi 83 Norocei

DescriereLuminița solară de perete SHROUD cu senzor de mișcare PIR din colecția de iluminat de exterior cu economie de energie Philips vă va încânta cu designul său modern, care se va potrivi perfect cu fiecare colț al grădinii dvs. Datorită gradului său ridicat de protecție IP44, este protejat împotriva stropilor, ruginei și prafului.
Senzorul de mișcare cu senzor crepuscular este amplasat în partea superioară a corpului de iluminat. Lumina este complet alimentată cu energie solară, astfel încât nu aveți nevoie de cabluri de alimentare și o puteți amplasa oriunde. Corpul corpului corpului de iluminat cu margini rotunjite este fabricat din plastic rezistent cu finisaj negru și este completat de un difuzor din plastic alb care ascunde o sursă LED integrată de 1 x 2,3 W cu o intensitate luminoasă de până la 250/25 lm și o temperatură de cromatică de 2700 K (lumină galbenă caldă). Intensitatea nu este reglabilă.
Când nu este nimeni prin preajmă, lumina este atenuată și emite o lumină blândă cu 25 de lumeni, dar imediat ce ajungeți acasă, lumina se aprinde automat și strălucește cu 250 de lumeni. Durata de viață a lămpii este de până la 15.000 de ore. În interiorul corpului de iluminat există un comutator care vă permite să selectați una dintre cele trei variante de lumină 0 - senzorul este oprit și lumina nu se aprinde atunci când este detectată mișcare/ 1 - lumina rămâne aprinsă chiar dacă nu detectează mișcare/ 2 - se aprinde doar atunci când este detectată mișcare. Pachetul include o baterie reîncărcabilă Li-ion de 600 mAh. Este proiectată pentru a fi alimentată cu o tensiune de intrare de 4 V.
Caracteristici ale senzorului PIR:
  • unghi de detecție: 90°
  • distanța de detecție: 0 - 8 m
  • timp de iluminare: 5 - 60 secunde
.

Parametri şi specificaţii

Acoperire: 44
Adâncime: 10,7 cm
Consum de energie: 2,3 W
Culoare: negru
Greutate: 0,37 kg
Înălţime: 18,8 cm
Lăţime: 11,4 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 705305
Distribuie
philips

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide