Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pilotă Chamomile THERMO iarnă, 140 x 220 cm Pilotă Chamomile THERMO iarnă, 140 x 220 cm
Pilota Thermo iarnă.Pilota Thermo include două pilote separate din fibre tubulare îmbinate de-a lungul perimetrului pilotei. Grație acestei metode se creează între pilote un buzunar de aer care izolează căldura. Pilota Thermo conține umplutură din fibră tubulară de înaltă calitate care este antialergică și potrivită pentru fiecare. Suprafața pilotei Thermo este realizată 100% din microfibră de poliester care se remarcă mai ales prin rezistență ridicată și absorbție redusă - se usucă repede.
0,0 0
308

Pilotă Chamomile THERMO iarnă, 140 x 220 cm

Reducere Transport gratuit
Pilotă Chamomile THERMO iarnă, 140 x 220 cm Pilotă Chamomile THERMO iarnă, 140 x 220 cm Pilotă Chamomile THERMO iarnă, 140 x 220 cm

Pilotă Chamomile THERMO iarnă, 140 x 220 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Pilota Thermo iarnă. Pilota Thermo include două pilote separate din fibre tubulare îmbinate de-a lungul perimetrului pilotei. Grație acestei metode se creează între pilote un buzunar de aer care izolează căldura. Pilota Thermo conține umplutură din fibră tubulară de înaltă calitate care este antialergică și potrivită pentru fiecare. Suprafața pilotei Thermo este realizată 100% din microfibră de poliester care se remarcă mai ales prin rezistență ridicată și absorbție redusă - se usucă repede.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Dimensiuni cuvertură: 140 x 220 cm
Greutatea umpluturii: 1840 g
Material ţesătură de pe suprafaţă: 100% poliester
Material umplere: 100% poliester (fibre sintetice)
Mărime: 140 x 220 cm
Tip pat: pat single prelungit
Utilizare de sezon: de iarnă

Codul de catalog:

 219619
Distribuie
bellatex

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide