Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pilotă Thermo Aloe Vera 4 anotimpuri, 140 x 220 cm Pilotă Thermo Aloe Vera 4 anotimpuri, 140 x 220 cm
 Această pilotă Thermo Aloe Vera este concepută pentru tot anul şi materialul de suprafaţă are în el extract de Aloe vera care are efecte benefice asupra pielii. Aceste pilote sunt potrivite pentru alergici datorită fibrelor tubulare de înaltă calitate, putând fi şi uşor de întreţinut. Ca să vă puteţi imagina, microfibra este de zece ori mai subţire decât firul de păr. Aceste microfibre dau ţesăturii fineţe şi luciu, fiind foarte plăcută la atingere şi având o capacitate de absorbţie mare.
4,0 1
255

Pilotă Thermo Aloe Vera 4 anotimpuri, 140 x 220 cm

Pilotă Thermo Aloe Vera 4 anotimpuri, 140 x 220 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceastă pilotă Thermo Aloe Vera este concepută pentru tot anul şi materialul de suprafaţă are în el extract de Aloe vera care are efecte benefice asupra pielii. Aceste pilote sunt potrivite pentru alergici datorită fibrelor tubulare de înaltă calitate, putând fi şi uşor de întreţinut. Ca să vă puteţi imagina, microfibra este de zece ori mai subţire decât firul de păr. Aceste microfibre dau ţesăturii fineţe şi luciu, fiind foarte plăcută la atingere şi având o capacitate de absorbţie mare.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Dimensiuni cuvertură: 140 x 220 cm
Greutatea umpluturii: 1232 g
Material ţesătură de pe suprafaţă: 100% poliester
Material umplere: fibre sintetice
Mărime: 140 x 220 cm
Spălare recomandată: 60 °C
Tip pat: pat single prelungit
Utilizare de sezon: 4 anotimpuri

Codul de catalog:

 217632
Distribuie
kvalitex

Review-uri

4,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide