Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Platou Gold, 32 cm Platou Gold, 32 cm
  Acest platou de servit este ceva ce lipsea din casa dvs. Această piesă va da un plus de valoare casei dvs. Farfuria elegantă din alamă, cu un model forjat delicat, va deveni un accesoriu perfect pentru orice interior.   Farfuria va fi nu doar o decorațiune frumoasă ci poate servi și la servirea fructelor, legumelor sau altor bunătăți. Cu siguranță că o veți aprecia pentru multifuncționalitatea ei. 
4,5 12
33

Platou Gold, 32 cm

Descriere

Acest platou de servit este ceva ce lipsea din casa dvs. Această piesă va da un plus de valoare casei dvs. Farfuria elegantă din alamă, cu un model forjat delicat, va deveni un accesoriu perfect pentru orice interior.
 
Farfuria va fi nu doar o decorațiune frumoasă ci poate servi și la servirea fructelor, legumelor sau altor bunătăți. Cu siguranță că o veți aprecia pentru multifuncționalitatea ei. 

Parametri şi specificaţii

Culoare: auriu
Diametru: 32 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: inox

Codul de catalog:

 118307
Distribuie

Review-uri

4,5 (12 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide