Menu
Suport bucătărie Emily, 18 x 18 cm Suport bucătărie Emily, 18 x 18 cm
 Bucuraţi-vă de eleganţă şi stil în timp ce gătiţi. Suportul de bucătărie din colecţia vintage Emily, protejează perfect masa şi blatul din bucătărie de oalele fierbinţi, fiind în acelaşi timp şi un accesoriu decorativ şi practic în bucătăria dvs.   Fineţe, eleganţă şi atemporalitate - acestea sunt atributele colecţiei de porţelanuri şi textile de bucătărie Emily.  Fermecătorul motiv vintage, care combină decent griul şi albul, mângâie pe suflet şi dă un aer romantic bucătăriei dvs. Întreaga colecţie Emily este AICI.
4,5 20
6

Suport bucătărie Emily, 18 x 18 cm

Reducere

Suport bucătărie Emily, 18 x 18 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereBucuraţi-vă de eleganţă şi stil în timp ce gătiţi. Suportul de bucătărie din colecţia vintage Emily, protejează perfect masa şi blatul din bucătărie de oalele fierbinţi, fiind în acelaşi timp şi un accesoriu decorativ şi practic în bucătăria dvs.
 
Fineţe, eleganţă şi atemporalitate - acestea sunt atributele colecţiei de porţelanuri şi textile de bucătărie Emily.  Fermecătorul motiv vintage, care combină decent griul şi albul, mângâie pe suflet şi dă un aer romantic bucătăriei dvs. Întreaga colecţie Emily este AICI.

Culoare: gri
Dimensiuni: 18 x 18 cm
Material: 100% bumbac
 205615
Distribuie

Review-uri

4,5 (20 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide