Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Presă de usturoi Tescoma Presto, cu spatulă Presă de usturoi Tescoma Presto, cu spatulă
 Noua presă de usturoi PRESTO este prevăzută cu o spatulă specială, care îndepărtează cu ușurință usturoiul presat fixat pe presă, punându-l acolo unde este nevoie - într-un vas sau în mâncare. Nu va mai trebui să folosiți o furculiță sau un cuțit pentru a îndepărta usturoiul presat. Presarea este mult mai confortabilă și mai rapidă. Compartimentul de presare este suficient de mare, putând fi presați până la 4 căței simultan.. Partea perforată a compartimentului de presare este detașabilă, poate fi scoasă ușor și clătită confortabil sub jet de apă, fără a fi necesar să se folosească un instrument special de curățare. Presa de usturoi PRESTO cu spatulă a fost dezvoltată în centrul de dezvoltare și design Tescoma și nu veți mai găsi pe piață un produs similar.
4,0 64
42

Presă de usturoi Tescoma Presto, cu spatulă

Presă de usturoi Tescoma Presto, cu spatulă

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereNoua presă de usturoi PRESTO este prevăzută cu o spatulă specială, care îndepărtează cu ușurință usturoiul presat fixat pe presă, punându-l acolo unde este nevoie - într-un vas sau în mâncare. Nu va mai trebui să folosiți o furculiță sau un cuțit pentru a îndepărta usturoiul presat. Presarea este mult mai confortabilă și mai rapidă.
Compartimentul de presare este suficient de mare, putând fi presați până la 4 căței simultan.. Partea perforată a compartimentului de presare este detașabilă, poate fi scoasă ușor și clătită confortabil sub jet de apă, fără a fi necesar să se folosească un instrument special de curățare. Presa de usturoi PRESTO cu spatulă a fost dezvoltată în centrul de dezvoltare și design Tescoma și nu veți mai găsi pe piață un produs similar.

Parametri şi specificaţii

Lungime: 19,5 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: inox + plastic

Codul de catalog:

 105725
Distribuie
tescoma

Review-uri

4,0 (64 review-uri)
95 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide