Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Polti Stație de călcat cu generator Vaporella VN18.35 Polti Stație de călcat cu generator Vaporella VN18.35
  Haine perfect calcate datorită unui pompei puternice de cu 6 bari și trei funcții diferite care pot fi activate cu ajutorul panoului de control intuitiv de pe dispozitiv. În același timp, puteți seta temperatura corectă a suprafeței de călcat direct pe fierul călcat pentru a obține rezultate excelente pe toate țesăturile, de la lână la bumbac, mătase și blugi.   Talpa inovatoare din aluminiu multi-direcțională cu suprafață dublă din ceramică vă garantează rufe perfect călcate dintr-o singură trecere peste țesătură. Vârful fierului de călcat cu o precizie ridicată ajunge și în locuri greu accesibile. Concentrația de abur din această zonă netezește fiecare cută. Marginile rotunjite pentru călcare la 360° asigură o netezire perfectă și fără efort. Puteți ocoli cu ușurință obstacole precum nasturi, gulere sau buzunare. Distribuția uniformă a aburului permite călcarea mai rapidă cu rezultate profesionale într-un timp foarte scurt.   Pentru călcarea rapidă și ușoară puteți utiliza funcția STEAM PULSE - activare cu dublu clic pe butonul abur. Aburul va fi distribuit automat la intervale regulate fără a fi nevoie să apăsați din nou butonul de abur. Acest lucru reduce tensiunea din degete și încheieturi. Perfect pentru călcat pe verticală! Canalele de distribuție a aburului permit o distribuție perfectă a aburului pentru o călcare mai rapidă și rezultate profesionale mai ușor de obținut într-un timp foarte scurt. Când se setează funcția TURBO, pompa de înaltă presiune emite o cantitate crescută de abur, ceea ce permite să călcați cele mai șifonate țesături și să eliminați chiar și cele mai exigente cute.   Dacă doriți să reduceți consumul de energie și apă, alegeți programul ECO, care reglează automat presiunea aburului, ceea ce economisește energie (-29%) și apă (-26%) fără a pierde rezultate excelente la călcare.   Vaporella Next a fost conceput pentru a transforma călcarea într-o operațiune mult mai simplă: diferența stă în detalii. Forma sa modernă și compactă și mânerul din plută, confortabil și respirabil, vă permit să călcați cu un confort maxim. Oprirea automată după 10 minute garantează cea mai mare siguranță. Datorită sistemului de blocare de siguranță pentru fier și a cârligului lateral practic de pe furtunul de abur, puteți transporta și depozita Vaporella Next cu ușurință și siguranță maximă în același timp.  
0,0 0
1318

Polti Stație de călcat cu generator Vaporella VN18.35

Transport gratuit
Polti Stație de călcat cu generator Vaporella VN18.35 Polti Stație de călcat cu generator Vaporella VN18.35 Polti Stație de călcat cu generator Vaporella VN18.35 Polti Stație de călcat cu generator Vaporella VN18.35 Polti Stație de călcat cu generator Vaporella VN18.35 Polti Stație de călcat cu generator Vaporella VN18.35 Polti Stație de călcat cu generator Vaporella VN18.35

Polti Stație de călcat cu generator Vaporella VN18.35

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Haine perfect calcate datorită unui pompei puternice de cu 6 bari și trei funcții diferite care pot fi activate cu ajutorul panoului de control intuitiv de pe dispozitiv. În același timp, puteți seta temperatura corectă a suprafeței de călcat direct pe fierul călcat pentru a obține rezultate excelente pe toate țesăturile, de la lână la bumbac, mătase și blugi.
 
Talpa inovatoare din aluminiu multi-direcțională cu suprafață dublă din ceramică vă garantează rufe perfect călcate dintr-o singură trecere peste țesătură. Vârful fierului de călcat cu o precizie ridicată ajunge și în locuri greu accesibile. Concentrația de abur din această zonă netezește fiecare cută. Marginile rotunjite pentru călcare la 360° asigură o netezire perfectă și fără efort. Puteți ocoli cu ușurință obstacole precum nasturi, gulere sau buzunare. Distribuția uniformă a aburului permite călcarea mai rapidă cu rezultate profesionale într-un timp foarte scurt.
 
Pentru călcarea rapidă și ușoară puteți utiliza funcția STEAM PULSE - activare cu dublu clic pe butonul abur. Aburul va fi distribuit automat la intervale regulate fără a fi nevoie să apăsați din nou butonul de abur. Acest lucru reduce tensiunea din degete și încheieturi. Perfect pentru călcat pe verticală! Canalele de distribuție a aburului permit o distribuție perfectă a aburului pentru o călcare mai rapidă și rezultate profesionale mai ușor de obținut într-un timp foarte scurt. Când se setează funcția TURBO, pompa de înaltă presiune emite o cantitate crescută de abur, ceea ce permite să călcați cele mai șifonate țesături și să eliminați chiar și cele mai exigente cute.
 
Dacă doriți să reduceți consumul de energie și apă, alegeți programul ECO, care reglează automat presiunea aburului, ceea ce economisește energie (-29%) și apă (-26%) fără a pierde rezultate excelente la călcare.
 
Vaporella Next a fost conceput pentru a transforma călcarea într-o operațiune mult mai simplă: diferența stă în detalii. Forma sa modernă și compactă și mânerul din plută, confortabil și respirabil, vă permit să călcați cu un confort maxim. Oprirea automată după 10 minute garantează cea mai mare siguranță. Datorită sistemului de blocare de siguranță pentru fier și a cârligului lateral practic de pe furtunul de abur, puteți transporta și depozita Vaporella Next cu ușurință și siguranță maximă în același timp.
 

Codul de catalog:

 120310
Distribuie
polti

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide