Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Sacoşă de cumpărături pe rotile Gimmi albastru, 50 l Sacoşă de cumpărături pe rotile Gimmi albastru, 50 l
 Această sacoşă de cumpărături albastră cu cadru din oţel şi cu geantă din poliester cu volum de 50 l, va deveni un companion de încredere la cumpărături. Geanta este complet termoizolantă datorită căptuşelii din interior care asigură o izolaţie termică timp de până la 6 ore.. Geanta spaţioasă se închide prin rulare, fiind potrivită pentru alimente proaspete şi congelate. Sacoşa este concepută cu închidere prin rulare şi cu bandă reflectorizantă, fiind prevăzută şi cu un buzunar în spate cu fermoar şi cu două buzunare laterale din plasă care oferă un plus de spaţiu de depozitare. Mânerul telescopic se reglează pe înălţime şi roţile mari sunt prevăzute cu apărători.
4,0 7
210

Sacoşă de cumpărături pe rotile Gimmi albastru, 50 l

Sacoşă de cumpărături pe rotile Gimmi albastru, 50 l

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceastă sacoşă de cumpărături albastră cu cadru din oţel şi cu geantă din poliester cu volum de 50 l, va deveni un companion de încredere la cumpărături. Geanta este complet termoizolantă datorită căptuşelii din interior care asigură o izolaţie termică timp de până la 6 ore.. Geanta spaţioasă se închide prin rulare, fiind potrivită pentru alimente proaspete şi congelate. Sacoşa este concepută cu închidere prin rulare şi cu bandă reflectorizantă, fiind prevăzută şi cu un buzunar în spate cu fermoar şi cu două buzunare laterale din plasă care oferă un plus de spaţiu de depozitare. Mânerul telescopic se reglează pe înălţime şi roţile mari sunt prevăzute cu apărători.

Codul de catalog:

 679272
Distribuie
gimi

Review-uri

4,0 (7 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide