Protecție saltea Bamboo, 120 x 200 cm Protecție saltea Bamboo, 120 x 200 cm
Saltea superioară din spuma cu memorie Bamboo VISCOPUR va fi practică, acolo unde este nevoie de o saltea mai moale și mai confortabilă. Protecția are o înălțime de 3 cm și va îmbunătăți marcabil calitatea somnului. Protecția saltea Bamboo poate fi folosită la nivelarea suprafeței de saltea sau recameu, și datorită spumei cu memorie va distribui greutatea corpului pe toată suprafața saltelei. Rezultatul va fi un spate fără dureri și o senzație mai bună după sculare. Saltea superioară din spuma cu memorie își va schimba fermitatea după căldura și presiunea corpului. Husa cu suprafața antiderapantă poate fi demontată ușor, cu ajutorul fermoarului și poate fi spălată în mașina de spălat rufe. Husa este confecționată din fibre de bambus, care au proprietăți antibacteriale și antialergice, și au o absorbție mărită de umezeală. Protecțiile de saltea au certificatul ÖKO-TEX Standard 100, care asigură calitatea materialelor și metode ecologice folosite la fabricare.Bamboo saltea superioară este recomandată pentru toate vârstele, este potrivită și pentru copii, acolo unde salteaua obișnuită este prea tare.Densitate: 45 kg/m3
4,5 52
408

Protecție saltea Bamboo, 120 x 200 cm

Transport gratuit
Protecție saltea Bamboo, 120 x 200 cm Protecție saltea Bamboo, 120 x 200 cm Protecție saltea Bamboo, 120 x 200 cm Protecție saltea Bamboo, 120 x 200 cm Protecție saltea Bamboo, 120 x 200 cm Protecție saltea Bamboo, 120 x 200 cm Protecție saltea Bamboo, 120 x 200 cm

Protecție saltea Bamboo, 120 x 200 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereSaltea superioară din spuma cu memorie Bamboo VISCOPUR va fi practică, acolo unde este nevoie de o saltea mai moale și mai confortabilă. Protecția are o înălțime de 3 cm și va îmbunătăți marcabil calitatea somnului. Protecția saltea Bamboo poate fi folosită la nivelarea suprafeței de saltea sau recameu, și datorită spumei cu memorie va distribui greutatea corpului pe toată suprafața saltelei. Rezultatul va fi un spate fără dureri și o senzație mai bună după sculare.
 
Saltea superioară din spuma cu memorie își va schimba fermitatea după căldura și presiunea corpului. Husa cu suprafața antiderapantă poate fi demontată ușor, cu ajutorul fermoarului și poate fi spălată în mașina de spălat rufe. Husa este confecționată din fibre de bambus, care au proprietăți antibacteriale și antialergice, și au o absorbție mărită de umezeală. Protecțiile de saltea au certificatul ÖKO-TEX Standard 100, care asigură calitatea materialelor și metode ecologice folosite la fabricare.
 
Bamboo saltea superioară este recomandată pentru toate vârstele, este potrivită și pentru copii, acolo unde salteaua obișnuită este prea tare.
 
Densitate: 45 kg/m3

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Dimensiuni: 120 x 200 cm
Înălţime: 3 cm
Material ţesătură de pe suprafaţă: 60 % poliester, 40 % viscoză
Mărime: 120 x 200 cm
Spălare recomandată: 60 °C

Codul de catalog:

 217965
Distribuie
viscopur

Review-uri

4,5 (52 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide