Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Prosop bambus Paris negru, 70 x 140 cm Prosop bambus Paris negru, 70 x 140 cm
 Făceţi-vă o bucurie cu prosopul Paris, care cu siguranţă va da un aspect nou fiecărei băi. Prosopul este fabricat din fibre de bambus naturale, care sunt filate cu bumbac natural. Se atinge astfel o capacitate de absorbţia mai mare decât cea a bumbacului, materialul fiind şi mai fin şi mai plăcut la atingere. Un alt avantaj constă din faptul că prosopul se usucă mai repede, prevenindu-se astfel înmulţirea bacteriilor adverse. Nu recomandăm întrebuinţarea balsamului de rufe deoarece acesta reduce capacitatea de absorbţie.
4,5 2
53

Prosop bambus Paris negru, 70 x 140 cm

Prosop bambus Paris negru, 70 x 140 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereFăceţi-vă o bucurie cu prosopul Paris, care cu siguranţă va da un aspect nou fiecărei băi. Prosopul este fabricat din fibre de bambus naturale, care sunt filate cu bumbac natural. Se atinge astfel o capacitate de absorbţia mai mare decât cea a bumbacului, materialul fiind şi mai fin şi mai plăcut la atingere. Un alt avantaj constă din faptul că prosopul se usucă mai repede, prevenindu-se astfel înmulţirea bacteriilor adverse. Nu recomandăm întrebuinţarea balsamului de rufe deoarece acesta reduce capacitatea de absorbţie.

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru
Material: 90% viscoză de bambus, 10% bumbac
Mărime: 70 x 140 cm
Spălare recomandată: 40 °C

Codul de catalog:

 206236
Distribuie

Review-uri

4,5 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide