Prosop cu uscare rapidă Towee ORIENT, 70 x 140 cm Prosop cu uscare rapidă Towee ORIENT, 70 x 140 cm
 Cu siguranță că vă veți îndrăgosti de aceste prosoape cu motive originale. Noua colecție Towee este inspirată de natură și de călătorii.   Prosopul Towee Orient este confecționat din microfibre cu uscare rapidă și vă oferă un confort maxim chiar și atunci când nu sunteți tocmai pe plajă. Este extrem de compact, ușor și foarte absorbant, astfel încât va deveni un accesoriu de care nu vă veți mai despărții. Îl puteți folosi la fitness, când faceți sport sau în călătorii. Datorită proprietăților antibacteriene, acest prosop va fi un companion de încredere și nu va lăsa mirosuri în geantă.
3,0 1
106

Prosop cu uscare rapidă Towee ORIENT, 70 x 140 cm

Transport gratuit
Prosop cu uscare rapidă Towee ORIENT, 70 x 140 cm Prosop cu uscare rapidă Towee ORIENT, 70 x 140 cm Prosop cu uscare rapidă Towee ORIENT, 70 x 140 cm Prosop cu uscare rapidă Towee ORIENT, 70 x 140 cm

Prosop cu uscare rapidă Towee ORIENT, 70 x 140 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereCu siguranță că vă veți îndrăgosti de aceste prosoape cu motive originale. Noua colecție Towee este inspirată de natură și de călătorii.
 
Prosopul Towee Orient este confecționat din microfibre cu uscare rapidă și vă oferă un confort maxim chiar și atunci când nu sunteți tocmai pe plajă. Este extrem de compact, ușor și foarte absorbant, astfel încât va deveni un accesoriu de care nu vă veți mai despărții. Îl puteți folosi la fitness, când faceți sport sau în călătorii. Datorită proprietăților antibacteriene, acest prosop va fi un companion de încredere și nu va lăsa mirosuri în geantă.

Parametri şi specificaţii

Culoare: portocaliu
Dimensiuni: 70 x 140 cm
Greutate: 200 g/m2
Material: 80 % microfibră, 20 % poliamidă
Spălare recomandată: 30 °C

Codul de catalog:

 224723
Distribuie
towee

Review-uri

3,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide