Menu
Protecție saltea 4Home Royal matlasată cu elastic, 180 x 200 cm Protecție saltea 4Home Royal matlasată cu elastic, 180 x 200 cm
Acum nu veți mai avea saltele deteriorate, cu aceasta protecție de saltea practică, sub formă de cearșaf de pat. Protecție de saltea din microfibră de 100% care permite pătrunderea aerului și este un ajutor ideal în orice casă. Va proteja în mod excelent salteaua Dvs. față de transpirație, nu mai trebuie să depuneți efort la curățarea saltelei. Pur și simplu puteți spăla această protecție de saltea. Datorită materialului fin și plăcut, și a umpluturii de calitate veți avea parte de un maxim de confort în timpul somnului, fără transpirație excesivă. Materialele folosite sunt potrivite pentru persoanele cu alergie.Protecție de saltea este prevăzută cu benzile elastice în colțuri, pentru o prindere pe saltea mai confortabilă – protecția va rămâne întotdeauna pe loc. Protecția de saltea este matlasată cu vatelină siliconizată cu gramaj de 200 g/m2. La folosirea normală se recomandă spălarea la 60 °C. Nu se recomandă uscarea în uscătoare de rufe și călcarea. Nu se recomandă folosirea balsamului de rufe. Protecție de saltea este potrivită pentru saltea de înălțime maximă 25 cm.Fabricat în Republica Cehă.
4,5 47
130

Protecție saltea 4Home Royal matlasată cu elastic, 180 x 200 cm

reducere -18%
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 8 clienţi

Protecție saltea 4Home Royal matlasată cu elastic, 180 x 200 cm

47 review-uri
Iniţial: 157,99 Lei | Reducere: 28,00 Lei 129,99 Lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: La comandă
Cumpărând obţineţi 50 Norocei

DescriereAcum nu veți mai avea saltele deteriorate, cu aceasta protecție de saltea practică, sub formă de cearșaf de pat. Protecție de saltea din microfibră de 100% care permite pătrunderea aerului și este un ajutor ideal în orice casă. Va proteja în mod excelent salteaua Dvs. față de transpirație, nu mai trebuie să depuneți efort la curățarea saltelei. Pur și simplu puteți spăla această protecție de saltea. Datorită materialului fin și plăcut, și a umpluturii de calitate veți avea parte de un maxim de confort în timpul somnului, fără transpirație excesivă. Materialele folosite sunt potrivite pentru persoanele cu alergie.
 
Protecție de saltea este prevăzută cu benzile elastice în colțuri, pentru o prindere pe saltea mai confortabilă – protecția va rămâne întotdeauna pe loc. Protecția de saltea este matlasată cu vatelină siliconizată cu gramaj de 200 g/m2. La folosirea normală se recomandă spălarea la 60 °C. Nu se recomandă uscarea în uscătoare de rufe și călcarea. Nu se recomandă folosirea balsamului de rufe.
 
 
Protecție de saltea este potrivită pentru saltea de înălțime maximă 25 cm.
 
Fabricat în Republica Cehă.

Culoare: alb
Material: 100% poliester
Mărime: 180 x 200 cm
Spălare recomandată: 60 °C
Tip pat: pat dublu standard
 222493
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (47 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide