Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Protector impermeabil Bamboo, pentru masă deschimbare, alb, 40 x 90 cm Protector impermeabil Bamboo, pentru masă deschimbare, alb, 40 x 90 cm
 Acest protector impermeabil pentru masa de schimbare este confecționat din fibre de bambus. Fibrele de bambus sunt foarte plăcute la atingere și rezistente la bacterii și fungi. Partea de jos a protectorului este prevăzută cu o peliculă impermeabilă care protejează fiabil împotriva lichidelor, asigurând o igienă perfectă.
0,0 0
58

Protector impermeabil Bamboo, pentru masă deschimbare, alb, 40 x 90 cm

Reducere
Protector impermeabil Bamboo, pentru masă deschimbare, alb, 40 x 90 cm

Protector impermeabil Bamboo, pentru masă deschimbare, alb, 40 x 90 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAcest protector impermeabil pentru masa de schimbare este confecționat din fibre de bambus. Fibrele de bambus sunt foarte plăcute la atingere și rezistente la bacterii și fungi. Partea de jos a protectorului este prevăzută cu o peliculă impermeabilă care protejează fiabil împotriva lichidelor, asigurând o igienă perfectă.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Dimensiuni: 40 x 90 cm
Material: viscoză de bambus
Mărime: 40 x 90 cm
Spălare recomandată: 40 °C

Codul de catalog:

 233398
Distribuie

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide