Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Puzzle Trefl Patrula cățelușilor în film, 10în1 Puzzle Trefl Patrula cățelușilor în film, 10în1
 Mega Pack de puzzle-uri pentru copii cu motivul filmului de animație Patrula cățelușilor de la producătorul Trefl. Pachetul conține: patru puzzle-uri cu 20 de piese, trei puzzle-uri cu 35 de piese și trei puzzle-uri cu 48 de piese. Datorită imprimării diferite de pe spate (roți, stele, inimioare, ...), este foarte ușor să se distingă desenele individuale unele de altele. Dimensiunea puzzle-ului pliat este de aproximativ 4x (16,7 x 15,6 cm), 6x ( 22,3 x 15,6 cm). Dimensiunea aproximativă a pieselor este de 2,3 - 3,6 cm.
0,0 0
62

Puzzle Trefl Patrula cățelușilor în film, 10în1

Puzzle Trefl Patrula cățelușilor în film, 10în1 Puzzle Trefl Patrula cățelușilor în film, 10în1 Puzzle Trefl Patrula cățelușilor în film, 10în1 Puzzle Trefl Patrula cățelușilor în film, 10în1 Puzzle Trefl Patrula cățelușilor în film, 10în1 Puzzle Trefl Patrula cățelușilor în film, 10în1 Puzzle Trefl Patrula cățelușilor în film, 10în1 Puzzle Trefl Patrula cățelușilor în film, 10în1
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 11 clienţi

Puzzle Trefl Patrula cățelușilor în film, 10în1

61,99 lei  inclusiv TVA La acest produs garantăm
livrarea până la Crăciun
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 61,99 lei
Disponibilitate: La comandă
Cumpărând obţineţi 16 Norocei

DescriereMega Pack de puzzle-uri pentru copii cu motivul filmului de animație Patrula cățelușilor de la producătorul Trefl. Pachetul conține: patru puzzle-uri cu 20 de piese, trei puzzle-uri cu 35 de piese și trei puzzle-uri cu 48 de piese. Datorită imprimării diferite de pe spate (roți, stele, inimioare, ...), este foarte ușor să se distingă desenele individuale unele de altele.

Dimensiunea puzzle-ului pliat este de aproximativ 4x (16,7 x 15,6 cm), 6x ( 22,3 x 15,6 cm). Dimensiunea aproximativă a pieselor este de 2,3 - 3,6 cm.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 6 cm
Înălţime: 27 cm
Lăţime: 40 cm
Vârsta recomandată de la: 4 ani

Codul de catalog:

 703781
Distribuie
trefl

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide