Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Ramă foto Ricordi, pentru12 fotografii, 52 x 68 cm Ramă foto Ricordi, pentru12 fotografii, 52 x 68 cm
 Doriţi să expuneţi fotografiile din vacanţă, de la aniversări sau zile de naştere ale copiilor? Atunci cumpăraţi-vă această ramă pentru 12 fotografii, pentru a le avea pe toate la un loc. Veţi obţine, în acelaşi timp, şi o decoraţiune frumoasă care va da viaţă unui perete din casa dvs.   Este destinată pentru fotografii cu mărime de 10 x 15 cm.
4,5 39
75

Ramă foto Ricordi, pentru12 fotografii, 52 x 68 cm

Ramă foto Ricordi, pentru12 fotografii, 52 x 68 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereDoriţi să expuneţi fotografiile din vacanţă, de la aniversări sau zile de naştere ale copiilor? Atunci cumpăraţi-vă această ramă pentru 12 fotografii, pentru a le avea pe toate la un loc. Veţi obţine, în acelaşi timp, şi o decoraţiune frumoasă care va da viaţă unui perete din casa dvs.
 
Este destinată pentru fotografii cu mărime de 10 x 15 cm.

Codul de catalog:

 680848
Distribuie

Review-uri

4,5 (39 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide