Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Recipient de compostare Urbalive, verde Recipient de compostare Urbalive, verde
 Râmele harnice din recipientul de compostare Urbalive transformă resturile de plante din casa dvs. în vermi-compost și humus de râme. Obțineți astfel un îngrășământ organic de înaltă calitate pentru cultivarea plantelor de interior și de exterior. Forma acestui recipient de compostare modern a fost concepută de designerul ceh Jiří Pelcl. Produsul a primit premiul RedDot Design Award în 2017.   Râmele nu sunt incluse în pachet :)
4,0 11
510

Recipient de compostare Urbalive, verde

Reducere Transport gratuit
Recipient de compostare Urbalive, verde Recipient de compostare Urbalive, verde Recipient de compostare Urbalive, verde Recipient de compostare Urbalive, verde

Recipient de compostare Urbalive, verde

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereRâmele harnice din recipientul de compostare Urbalive transformă resturile de plante din casa dvs. în vermi-compost și humus de râme. Obțineți astfel un îngrășământ organic de înaltă calitate pentru cultivarea plantelor de interior și de exterior. Forma acestui recipient de compostare modern a fost concepută de designerul ceh Jiří Pelcl. Produsul a primit premiul RedDot Design Award în 2017.
 
Râmele nu sunt incluse în pachet :)

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 38 cm
Culoare: verde
Greutate: 6,65 kg
Înălţime: 60,5 cm
Lăţime: 50,5 cm
Material: plastic + lemn

Codul de catalog:

 683087
Distribuie
plastia

Review-uri

4,0 (11 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Acest produs are 2 întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide