Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Rolă fitness de masaj, verde deschis, 33 x 15 cm Rolă fitness de masaj, verde deschis, 33 x 15 cm
  Rola fitness de masaj este un instrument modern şi eficient de masare a corpului şi pentru efectuarea de exerciţii de îmbunătăţire a stabilităţii şi de coordonare a mişcărilor. Relaxează muşchii încordaţi şi rigizi, susţine circulaţia sângelui. Folosiţi rola de masaj pentru încălzirea muşchilor şi pentru iniţierea funcţionării lor înainte de antrenament, alergare, mers cu bicicleta, aerobic etc.   Datorită proeminenţelor ergonomice muşchii încordaţi sunt relaxaţi şi se susţine funcţionarea corectă a sistemului limfatic. Puteţi folosi rola de masaj pentru întinderea muşchilor scurtaţi şi pentru întărirea celor slăbiţi. Este un instrument excelent pentru practicarea exerciţiilor de yoga şi pilates.   Exerciţiile cu rola de masaj ajută la menţinerea mai simplă a echilibrului. Veţi avea un corp echilibrat şi o ţinută corectă datorită activării muşchilor dorsali şi abdominali. Rola de masaj este un instrument ideal pentru reabilitare şi reconvalescenţă în urma unor răniri. Exerciţiile efectuate cu această rolă pregătesc mult mai rapid pentru activitate muşchii răniţi.
5,0 1
81

Rolă fitness de masaj, verde deschis, 33 x 15 cm

Rolă fitness de masaj, verde deschis, 33 x 15 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Rola fitness de masaj este un instrument modern şi eficient de masare a corpului şi pentru efectuarea de exerciţii de îmbunătăţire a stabilităţii şi de coordonare a mişcărilor. Relaxează muşchii încordaţi şi rigizi, susţine circulaţia sângelui. Folosiţi rola de masaj pentru încălzirea muşchilor şi pentru iniţierea funcţionării lor înainte de antrenament, alergare, mers cu bicicleta, aerobic etc.
 
Datorită proeminenţelor ergonomice muşchii încordaţi sunt relaxaţi şi se susţine funcţionarea corectă a sistemului limfatic. Puteţi folosi rola de masaj pentru întinderea muşchilor scurtaţi şi pentru întărirea celor slăbiţi. Este un instrument excelent pentru practicarea exerciţiilor de yoga şi pilates.
 
Exerciţiile cu rola de masaj ajută la menţinerea mai simplă a echilibrului. Veţi avea un corp echilibrat şi o ţinută corectă datorită activării muşchilor dorsali şi abdominali.
Rola de masaj este un instrument ideal pentru reabilitare şi reconvalescenţă în urma unor răniri. Exerciţiile efectuate cu această rolă pregătesc mult mai rapid pentru activitate muşchii răniţi.

Parametri şi specificaţii

Culoare: verde
Diametru: 15 cm
Lungime: 33 cm
Material: PVC

Codul de catalog:

 677796
Distribuie

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide