Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Roletă Bambus Tara naturală/cireș, 120 x 160 cm Roletă Bambus Tara naturală/cireș, 120 x 160 cm
 Roletele din bambus sunt un element clasic de protecție solară și vizuală. Jaluzelele cu rolete umbresc interiorul de razele arzătoare ale soarelui sau de privirile indiscrete din exterior. Acesta previne perfect supraîncălzirea interiorului și, în același timp, scurgerile de căldură. Jaluzelele cu rolete sunt potrivite nu numai pentru casă, ci și pentru foișoare sau rulote. Acest material natural va da o notă originală locuinței dumneavoastră. Jaluzelele cu rolete sunt prevăzute cu un control al corzii, inclusiv o frână, cârlige de montare și un element pentru înfășurarea cablului.
4,0 1
136

Roletă Bambus Tara naturală/cireș, 120 x 160 cm

reducere -35%
Roletă Bambus Tara naturală/cireș, 120 x 160 cm Roletă Bambus Tara naturală/cireș, 120 x 160 cm Roletă Bambus Tara naturală/cireș, 120 x 160 cm Roletă Bambus Tara naturală/cireș, 120 x 160 cm
Acest produs este vizualizat de 5 clienţi În săptămâna acesta a fost cumpărat de 9 clienţi

Roletă Bambus Tara naturală/cireș, 120 x 160 cm

Variante de mărimi: 5 mărimilor
1 review-uri
Iniţial: 208,99 lei | Reducere: 73,00 lei 135,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 135,99 lei
Disponibilitate: În stoc mai mult de 6 buc
La dumneavoastră: vineri 29. 09. 2023
Cumpărând obţineţi 41 Norocei

DescriereRoletele din bambus sunt un element clasic de protecție solară și vizuală. Jaluzelele cu rolete umbresc interiorul de razele arzătoare ale soarelui sau de privirile indiscrete din exterior. Acesta previne perfect supraîncălzirea interiorului și, în același timp, scurgerile de căldură. Jaluzelele cu rolete sunt potrivite nu numai pentru casă, ci și pentru foișoare sau rulote. Acest material natural va da o notă originală locuinței dumneavoastră.

Jaluzelele cu rolete sunt prevăzute cu un control al corzii, inclusiv o frână, cârlige de montare și un element pentru înfășurarea cablului.

Parametri şi specificaţii

Culoare: naturală
Înălţime: 160 cm
Lăţime: 120 cm
Material: bambus
Mărime: 120 x 160 cm

Codul de catalog:

 239280
Distribuie
gardinia

Review-uri

4,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide