Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Roletă ZI și NOAPTE gri, 42 x 150 cm Roletă ZI și NOAPTE gri, 42 x 150 cm
 Roletele ZI și NOAPTE sunt o soluție elegantă pentru intimitatea casei pe timp de noapte și umbrire pe timp de zi. Roletele excelează prin calitatea premium a țesăturii și prin aspectul elegant. Roletele funcționează pe principiul a două straturi suprapuse, unde alternează dungi orizontale transparente și opace. Cu cât culoarea este mai deschisă, cu atât permite mai multă lumină.   Montarea roletei ZI și NOAPTE este foarte simplă, fără a fi necesară găurirea ramei ferestrei. Pur și simplu atârnă pe cerceveaua ferestrei. Mecanismul de comandă are și găuri pentru posibilitatea montării pe perete sau tavan. Mecanismul de acționare cu lanț se plasează după necesitate pe partea stângă sau dreaptă a roletei.   Țesăturile din gama ZI și NOAPTE permit parțial trecerea luminii - nu umbresc complet. Lățimea dungilor transparente este de 5,5 cm, iar dungile pline de 7,5 cm.
3,5 1
30

Roletă ZI și NOAPTE gri, 42 x 150 cm

Reducere
Roletă ZI și NOAPTE gri, 42 x 150 cm Roletă ZI și NOAPTE gri, 42 x 150 cm Roletă ZI și NOAPTE gri, 42 x 150 cm Roletă ZI și NOAPTE gri, 42 x 150 cm

Roletă ZI și NOAPTE gri, 42 x 150 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereRoletele ZI și NOAPTE sunt o soluție elegantă pentru intimitatea casei pe timp de noapte și umbrire pe timp de zi. Roletele excelează prin calitatea premium a țesăturii și prin aspectul elegant. Roletele funcționează pe principiul a două straturi suprapuse, unde alternează dungi orizontale transparente și opace. Cu cât culoarea este mai deschisă, cu atât permite mai multă lumină.
 
Montarea roletei ZI și NOAPTE este foarte simplă, fără a fi necesară găurirea ramei ferestrei. Pur și simplu atârnă pe cerceveaua ferestrei. Mecanismul de comandă are și găuri pentru posibilitatea montării pe perete sau tavan. Mecanismul de acționare cu lanț se plasează după necesitate pe partea stângă sau dreaptă a roletei.
 
Țesăturile din gama ZI și NOAPTE permit parțial trecerea luminii - nu umbresc complet. Lățimea dungilor transparente este de 5,5 cm, iar dungile pline de 7,5 cm.

Parametri şi specificaţii

Culoare: gri
Material: 100% poliester
Mărime: 42 x 150 cm

Codul de catalog:

 230900
Distribuie

Review-uri

3,5 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide