Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Rosu ceramică bufniță în cutie cadou 500 ml Rosu ceramică bufniță în cutie cadou 500 ml
 Cana cu decorațiunea BUFNIȚĂ neagră este ideală pentru iubitorii de ceai, care au nevoie de o adevărată stimulare de dimineață iar ceașca mică este prea mică pentru acest scop. Cana ambalată în cutie cadou cu aceeași decorațiune va produce bucurie nu doar dvs, dar și celor căruia îț veți dărui. Oferiți un aspect de veselie bucătăriei dvs. cu aceste bufnițe drăguțe. Bufnița - simbol al înțelepciunii - în combinație de culori roșu - negru va încânta orice suflet jucăuș. Colecția veselă de articole de bucătărie și porțelan poate servi deasemenea ca un cadou drăguț. Colecția completă cu decorațiunea BUFNIȚE se poate vedea AICI.
4,5 15
28

Rosu ceramică bufniță în cutie cadou 500 ml

Rosu ceramică bufniță în cutie cadou 500 ml

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereCana cu decorațiunea BUFNIȚĂ neagră este ideală pentru iubitorii de ceai, care au nevoie de o adevărată stimulare de dimineață iar ceașca mică este prea mică pentru acest scop. Cana ambalată în cutie cadou cu aceeași decorațiune va produce bucurie nu doar dvs, dar și celor căruia îț veți dărui.

Oferiți un aspect de veselie bucătăriei dvs. cu aceste bufnițe drăguțe. Bufnița - simbol al înțelepciunii - în combinație de culori roșu - negru va încânta orice suflet jucăuș. Colecția veselă de articole de bucătărie și porțelan poate servi deasemenea ca un cadou drăguț. Colecția completă cu decorațiunea BUFNIȚE se poate vedea AICI.

Parametri şi specificaţii

Culoare: roșu
Cuptor cu microunde: Da
Înălţime: 8 cm
Maşina de spălat: Da
Material: porțelan
Volum: 500 ml

Codul de catalog:

 105691
Distribuie

Review-uri

4,5 (15 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide