Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Saltea plușată gonflabilă Bestway, 191x 137 x 22 cm Saltea plușată gonflabilă Bestway, 191x 137 x 22 cm
 Salteaua gonflabilă reprezintă o soluție perfectă pentru aventurile dvs. în natură. Datorită durabilității sale mari și formei anatomice, cu un finisaj plușat moale, salteaua asigură un confort maxim. Salteaua Pavillo este concepută pentru a fi folosită în aer liber, pe aproape orice teren, dar și în interior. Salteaua se umflă ușor, în numai câteva minute. Supapa cu blocaj permite o dezumflare rapidă și ușoară.   Conținut: 1 saltea gonflabilă, 1 petec foarte rezistent. Dimensiuni pachet: 35 x 30,5 x 9 cm.
3,0 2
196

Saltea plușată gonflabilă Bestway, 191x 137 x 22 cm

Saltea plușată gonflabilă Bestway, 191x 137 x 22 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereSalteaua gonflabilă reprezintă o soluție perfectă pentru aventurile dvs. în natură. Datorită durabilității sale mari și formei anatomice, cu un finisaj plușat moale, salteaua asigură un confort maxim. Salteaua Pavillo este concepută pentru a fi folosită în aer liber, pe aproape orice teren, dar și în interior. Salteaua se umflă ușor, în numai câteva minute. Supapa cu blocaj permite o dezumflare rapidă și ușoară.
 
Conținut: 1 saltea gonflabilă, 1 petec foarte rezistent. Dimensiuni pachet: 35 x 30,5 x 9 cm.

Parametri şi specificaţii

Culoare: albastru
Greutate: 3,26 kg
Înălţime: 22 cm
Lăţime: 137 cm
Lungime: 191 cm

Codul de catalog:

 691734
Distribuie
bestway

Review-uri

3,0 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Acest produs are 4 întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide