Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Schleich - Calendar Advent 2021 Cal Schleich - Calendar Advent 2021 Cal
  În spatele celor 24 de ușițe ale calendarului de Advent Schleich Cai 2021 se ascund figurine exclusiviste și accesorii Schleich Horse Club, care vor lumina ochii copiilor. O frumoasă iapa arabă a adus pe lume doi mânji frumoși! Nou veniții sunt întâmpinați de întregul Lakeside. Lisa are grijă de amândoi cu drag și îi conduce încet de căpăstru turcoaz către boxa cu ustensile de igienă. În timp ce Lisa pune șeaua pe iapă, mânjii simpatici cercetează curtea și sar voioși peste o bară roșie. Un cățel alb îi urmărește cu atenție și chiar lasă să-i scape osul pentru a se juca pe pajiște cu mânzul și cu o pisică simpatică. De cealaltă parte, bobocii de rață își fac de cap într-o găleată plină cu apă.   Setul conține: 1x fată, 2x mânz cal arab, 1x cățeluș, 1x iapă arabă, 1x pui, 1x căpăstru pentru mânz, 1x trunchiuri de copac, 1x os, 1x castron albastru, 1x căpăstru pentru mânz, 1x cutie cu hrană, 2x bară obstacol, 1x mere, 1x obstacol - trunchi de copac, 1x cutie cu ustensile de igienă, 1x găleată, 1x perie de masaj, 1x pisică, 1x perie aspră, 1x răzuitor pentru copite, 1x căpăstru cu frâie, 1x șa.   Figurinele Schleich sunt realizate extrem de detaliat, sunt pictate atent și permit copiilor să se joace și să învețe să cunoască animalele. Dimensiuni pachet: 39 x 7,5 x 28,5 cm. Vârstă recomandată: 5-12. Nu sunt adecvate pentru copii cu vârstă sub 3 ani.  
4,5 35
152

Schleich - Calendar Advent 2021 Cal

Schleich - Calendar Advent 2021 Cal

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

În spatele celor 24 de ușițe ale calendarului de Advent Schleich Cai 2021 se ascund figurine exclusiviste și accesorii Schleich Horse Club, care vor lumina ochii copiilor.
O frumoasă iapa arabă a adus pe lume doi mânji frumoși! Nou veniții sunt întâmpinați de întregul Lakeside. Lisa are grijă de amândoi cu drag și îi conduce încet de căpăstru turcoaz către boxa cu ustensile de igienă. În timp ce Lisa pune șeaua pe iapă, mânjii simpatici cercetează curtea și sar voioși peste o bară roșie. Un cățel alb îi urmărește cu atenție și chiar lasă să-i scape osul pentru a se juca pe pajiște cu mânzul și cu o pisică simpatică. De cealaltă parte, bobocii de rață își fac de cap într-o găleată plină cu apă.
 
Setul conține: 1x fată, 2x mânz cal arab, 1x cățeluș, 1x iapă arabă, 1x pui, 1x căpăstru pentru mânz, 1x trunchiuri de copac, 1x os, 1x castron albastru, 1x căpăstru pentru mânz, 1x cutie cu hrană, 2x bară obstacol, 1x mere, 1x obstacol - trunchi de copac, 1x cutie cu ustensile de igienă, 1x găleată, 1x perie de masaj, 1x pisică, 1x perie aspră, 1x răzuitor pentru copite, 1x căpăstru cu frâie, 1x șa.
 
Figurinele Schleich sunt realizate extrem de detaliat, sunt pictate atent și permit copiilor să se joace și să învețe să cunoască animalele. Dimensiuni pachet: 39 x 7,5 x 28,5 cm. Vârstă recomandată: 5-12. Nu sunt adecvate pentru copii cu vârstă sub 3 ani.
 

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 28,5 cm
Înălţime: 7 cm
Lăţime: 39 cm

Codul de catalog:

 694088
Distribuie
schleich

Review-uri

4,5 (35 review-uri)
94 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide