Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Scurgător de vase Trebol, 14,3 x 13,5 x 18,7 cm Scurgător de vase Trebol, 14,3 x 13,5 x 18,7 cm
  Acest scurgător practic de tacâmuri, cu 4 compartimente, este ideal pentru tacâmurile normale sau cele de friptură, pentru linguri și alte ustensile de bucătărie. Orificiile din zona centrală a scurgătorului permit scurgerea apei în baza detașabilă care poate fi folosită și separat.  Va fi utile și ca scurgător acolo unde se dorește economisirea de spațiu, cum ar fi pe masa dintr-o cafenea sau la un grătar în grădină. Se poate spăla în mașina de spălat vase până la temperatura de 75 ° C. Se livrează în trei variante coloristice pastelate - bej, roz și verde mentol - fără posibilitate de a alege.
4,5 23
21

Scurgător de vase Trebol, 14,3 x 13,5 x 18,7 cm

Scurgător de vase Trebol, 14,3 x 13,5 x 18,7 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Acest scurgător practic de tacâmuri, cu 4 compartimente, este ideal pentru tacâmurile normale sau cele de friptură, pentru linguri și alte ustensile de bucătărie. Orificiile din zona centrală a scurgătorului permit scurgerea apei în baza detașabilă care poate fi folosită și separat. 
Va fi utile și ca scurgător acolo unde se dorește economisirea de spațiu, cum ar fi pe masa dintr-o cafenea sau la un grătar în grădină. Se poate spăla în mașina de spălat vase până la temperatura de 75 ° C. Se livrează în trei variante coloristice pastelate - bej, roz și verde mentol - fără posibilitate de a alege.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 13,5 cm
Culoare: multicoloră
Înălţime: 18,7 cm
Lăţime: 14,3 cm
Maşina de spălat: Da
Material: Plastic

Codul de catalog:

 126864
Distribuie

Review-uri

4,5 (23 review-uri)
100 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide