Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Serviciu de gustări Alpina 99325, 7 piese Serviciu de gustări Alpina 99325, 7 piese
 Acest set unic de 3 boluri este potrivit pentru mesele festive și petreceri. Va fi foarte utile pentru servirea sosurilor, delicateselor și altor gustări, cum ar fi măsline, roșii cherry, brânză feliată. De asemenea, bolurile pot fi folosite la servirea estetică a arahidelor, migdalelor etc. Formele simple și clasice, exprimate în stil modern, vor fi pe placul persoanelor cu bun gust. Setul conține 3 boluri din porțelan și 3 lingurițe tot din porțelan. Toate pe o placă de lux din ardezie.    Caracteristici: 3 buc. bol - 3,8 x 7 cm 3 buc. linguriță - 9,3 cm fabricate din porțelan alb de înaltă calitate plac din ardezie cu mărime de 25 x 10 cm ideal pentru servirea delicateselor, sosurilor, gustărilor se potrivește cu orice serviciu de masă design estetic și funcțional se poate spăla în mașina de spălat vase, cu excepția plăcii de ardezie Ardezia naturală - un material verificat timp de 400 milioane de ani. Rocă metamorfică sedimentară cu granulozitate fină. Deoarece este compusă din particule extrem de fine, are un luciu mătăsos, are o duritate mică până la medie. Ardezia se caracterizează prin duritate bună și despicare plană, ceea ce permite crearea cu ușurință a unor plăci subțiri. Suprafața poate fi mată sau lucioasă. Ardezia naturală de calitate a devenit un obiect de interes în designul modern. O dovadă a versatilității ardezie o reprezintă și platourile de servit elegante. 
0,0 0
51

Serviciu de gustări Alpina 99325, 7 piese

Serviciu de gustări Alpina 99325, 7 piese

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAcest set unic de 3 boluri este potrivit pentru mesele festive și petreceri. Va fi foarte utile pentru servirea sosurilor, delicateselor și altor gustări, cum ar fi măsline, roșii cherry, brânză feliată. De asemenea, bolurile pot fi folosite la servirea estetică a arahidelor, migdalelor etc. Formele simple și clasice, exprimate în stil modern, vor fi pe placul persoanelor cu bun gust. Setul conține 3 boluri din porțelan și 3 lingurițe tot din porțelan. Toate pe o placă de lux din ardezie
 
Caracteristici:
  • 3 buc. bol - 3,8 x 7 cm
  • 3 buc. linguriță - 9,3 cm
  • fabricate din porțelan alb de înaltă calitate
  • plac din ardezie cu mărime de 25 x 10 cm
  • ideal pentru servirea delicateselor, sosurilor, gustărilor
  • se potrivește cu orice serviciu de masă
  • design estetic și funcțional
  • se poate spăla în mașina de spălat vase, cu excepția plăcii de ardezie

Ardezia naturală - un material verificat timp de 400 milioane de ani. Rocă metamorfică sedimentară cu granulozitate fină. Deoarece este compusă din particule extrem de fine, are un luciu mătăsos, are o duritate mică până la medie. Ardezia se caracterizează prin duritate bună și despicare plană, ceea ce permite crearea cu ușurință a unor plăci subțiri. Suprafața poate fi mată sau lucioasă. Ardezia naturală de calitate a devenit un obiect de interes în designul modern.

O dovadă a versatilității ardezie o reprezintă și platourile de servit elegante

Parametri şi specificaţii

Material: porțelan
Număr de piese într-un set: 7 buc.

Codul de catalog:

 117710
Distribuie

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide