Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Set caserole Koziol PASCAL READY, cu tacâm, albastru Set caserole Koziol PASCAL READY, cu tacâm, albastru
 Prepararea mâncării este o chestiune de cult și aceste cutii practice vor fi ajutorul ideal al dvs. Mâncarea de casă în călătorii este la modă, fiind prietenoasă cu mediul înconjurător deoarece evitați utilizarea mai multor ambalaje de unică folosință. Cu PASCAL READY aveți acum la îndemână niște vase inteligente de care vă puteți bucura. Sistemul este foarte ingenios pentru că cele trei cutii pot fi puse una în alta. În acest fel, salata, wrapurile, fructele, alunele, batoanele de legume și crutoanele sunt bine separate, iar mâncarea rămâne delicioasă până la consum. Tacâmurile compacte KLIKK își vor găsi locul în cutia cea mare, completând perfect vesela pentru prânz. Datorită sistemului modular, propria cutie bento poate fi reconfigurată în fiecare zi și adaptată rețetei respective. PASCAL READY este fabricat dintr-un nou material organic Koziol, cu celuloză naturală: prietenos cu mediul înconjurător, sigur pentru alimente, 100% reciclabil, absolut fără substanțe nocive, fără formaldehidă sau BPA. În plus, este extrem de rezistent, robust și compatibil cu mașina de spălat vase. Producția în Germania permite și reducerea activă a CO2 prin rute scurte de transport și utilizarea energiei electrice verzi.
0,0 0
104

Set caserole Koziol PASCAL READY, cu tacâm, albastru

Reducere -26%
Set caserole Koziol PASCAL READY, cu tacâm, albastru

Set caserole Koziol PASCAL READY, cu tacâm, albastru

Iniţial: 139,99 lei | Reducere: 36,00 lei 103,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc 5 buc
La dumneavoastră: joi 30. 06. 2022  
Cumpărând obţineţi 10 Norocei

DescrierePrepararea mâncării este o chestiune de cult și aceste cutii practice vor fi ajutorul ideal al dvs. Mâncarea de casă în călătorii este la modă, fiind prietenoasă cu mediul înconjurător deoarece evitați utilizarea mai multor ambalaje de unică folosință. Cu PASCAL READY aveți acum la îndemână niște vase inteligente de care vă puteți bucura. Sistemul este foarte ingenios pentru că cele trei cutii pot fi puse una în alta.
În acest fel, salata, wrapurile, fructele, alunele, batoanele de legume și crutoanele sunt bine separate, iar mâncarea rămâne delicioasă până la consum. Tacâmurile compacte KLIKK își vor găsi locul în cutia cea mare, completând perfect vesela pentru prânz. Datorită sistemului modular, propria cutie bento poate fi reconfigurată în fiecare zi și adaptată rețetei respective.
PASCAL READY este fabricat dintr-un nou material organic Koziol, cu celuloză naturală: prietenos cu mediul înconjurător, sigur pentru alimente, 100% reciclabil, absolut fără substanțe nocive, fără formaldehidă sau BPA. În plus, este extrem de rezistent, robust și compatibil cu mașina de spălat vase. Producția în Germania permite și reducerea activă a CO2 prin rute scurte de transport și utilizarea energiei electrice verzi.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 16,6 cm
Culoare: albastru
Înălţime: 6,2 cm
Lăţime: 23,2 cm
Maşina de spălat: Da
Material: Plastic

Codul de catalog:

 125937
Distribuie
koziol

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide