Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Set de 2 căni Banquet, Balon roşu cu buline Set de 2 căni Banquet, Balon roşu cu buline
 Aceste căni ceramice sunt fabricate prin procesul de glazurare, adică aplicarea pe suprafaţa produsului a unei galzuri ceramice, care formează un obstacol împotriva pătrunderii apei şi impurităţilor. Pe lângă acestea, glazurarea formează o suprafaţă frumoasă a produsului ceramic. Acesta devine mai rezistent la impurităţi, are o capacitate de absorbţie mai mică şi este mai uşor de întreţinut.
4,5 151
21

Set de 2 căni Banquet, Balon roşu cu buline

Set de 2 căni Banquet, Balon roşu cu buline

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceste căni ceramice sunt fabricate prin procesul de glazurare, adică aplicarea pe suprafaţa produsului a unei galzuri ceramice, care formează un obstacol împotriva pătrunderii apei şi impurităţilor. Pe lângă acestea, glazurarea formează o suprafaţă frumoasă a produsului ceramic. Acesta devine mai rezistent la impurităţi, are o capacitate de absorbţie mai mică şi este mai uşor de întreţinut.

Parametri şi specificaţii

Culoare: roșu
Cuptor cu microunde: Da
Maşina de spălat: Da
Material: ceramică
Număr de piese într-un set: 2 buc.
Volum: 400 ml

Codul de catalog:

 104271
Distribuie
banquet

Review-uri

4,5 (151 review-uri)
96 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide